Thelwins krypin

EXAMEN

Igår så var det då äntligen dax för mig att ta min efterlängtade examen, efter 2 års slit kan jag nu titulera mig BEHANDLINGSPEDAGOG.

Dagen i går var underbar solen sken från klarblå himmel och alla mina fina studiekamrater sken ikapp med solen. Dagen började redan vi 8 då det vankades champangefrukost i gröngräset och det fanns även goda röda jordgubbar som smälte i munnen.Vid 9 tiden var det dax för lite samling med 2 av våra lärare som ville ha en liten utvärdering av oss. Vid 12 tiden vankades det en fin lunch bestående av potatisgratäng, kött och en härligt somrig sallad. Slutligen var det dax för betygsutdelning och jag vill lova er att jag var så nöjd med mina prestationer som jag lyckats med. Jag är stolt att jag klarat min studier galant och att jag även hunnit med min underbar familj samt jobbat, det har varit slitet men nu så här dagen efter så känns det endast som en stor SEGER!!

HEJJA mig ( oj oj vad gillar jantelagen detta) men det bjuder jag på helt enkelt. Nästa helg blir det en fest där jag samlat mina nära och kära för att dela glädejen med dom , hoppas på lika fint väder då.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.