Sex som förälder – en blogg om intimitet

Att hitta tid för varandra kan vara svårt, speciellt under barnåren. Kan sexleksaker hjälpa?

Hej igen,

 

Hoppas att ni alla mår bra ute i decemberkylan. Själv har jag haft en fantastiskt mysig första advent men måste medge att det har funnits en påtaglig stress kring julhandel och allt vad det innebär. Lyckades dock beta av de flesta inköp under Black Friday. Nåväl, ni läser inte min blogg för att höra om detta, så vi hoppar direkt på sex och intimitet!

 

De senaste dagarna så har jag tänkt mycket på hur jag klarade av att vara intim med min sambo under småbarnsåren. Ni som har gått igenom den perioden i livet vet hur det är och hur tärande sömnlösa nätter, stress med förskola och inte minst med bristen på egentid!

 

Tyvärr så blir sexlivet oftast lidande ganska tidigt eftersom det inte känns prioriterat. Det mesta jag ville göra var i alla fall att sova så fort det blev en lugnt stund och många känner nog igen sig i det….

 

Något som räddade vårt sexliv under småbarnsåren var faktiskt att införskaffa sig ett gäng sexleksaker för par som man kan använda tillsammans. Det finns lite olika varianter att väja på och min personliga favorit är parvibratorn. Den får plats mellan en själv och sin partner och är ett superbra hjälpmedel för att hotta upp sexet och göra det mer spännande på.

 

Just parleksaker kan vara ganska svåra att hitta och jag rekommenderar därför att kolla in sexmagasinet Passionerad som skriver om sexleksaker, tester och allmänna bra tips på hur man kan ta sitt sex till nästa nivå. Jag personligen hade mycket nytta och glädje av dem under mina småbarnsår och har det fortfarande : )

 

Något jag vill komma till är att många faktiskt glömmer bort att sexleksaker är ett alternativ för det gemensamma sexet och att det för många faktiskt är helt revolutionerande för sexet. Tyvärr kommer dock många föräldrar aldrig till den punkt att de faktiskt vågar prova, men genom att prata om det här så hoppas jag att någon av mina läsare ska våga klicka hem en sexleksak och prova på.

Kom ihåg att det aldrig heller är försent, så har du kommit förbi småbarnsåren men känner att förhållandet och inte minst sexlivet går på lite rutin så överraska din partner och investera i en sexleksak!

 

Om du vill ha lite mer personliga tips så skulle jag kunna hjälpa till och guida. I sådant fall är det bara att höra av dig genom att lämna en kommentar. Har du egna erfarenheter, berättelser eller tips så får du också väldigt gärna kommentera : )

 

Så det jag vill att alla ska tänka på idag är helt enkelt om det kanske inte är dags att investera i den där vuxenleksaken som man kanske har gått och smådrömt om men bara aldrig tagit tag i?

 

Avslutningsvis vill jag även säga att en sexleksak såklart inte kommer göra att ert sex plötsligt blir helt magiskt och att ni kommer närmare varandra, men det är en bra början! Ni måste dock fortfarande hitta tid för varandra, vara nyfikna, prioritera sex, prata sex, prata fantasier och inte minst försöka röra vid varandra ofta för att hålla kvar i gnistan.

En bra leksak kommer dock göra det hela mycket enklare, men var beredd att jobba för att få igång det intima igen, annars så går ni in med helt fel inställning.

 

Vi får se hur det blir med jul och semester och så vidare nu. Förhoppningsvis så får jag tid att blogga mycket mer än vad jag har hunnit göra hittills (jag vet, skäms på mig, men har verkligen inte haft tid…. lust finns dock!).

 

Tills dess att vi hörs nästa gång så önskar jag er många och sköna stunder tillsammans och kom ihåg att värme och kyla är en perfekt tid på året att komma närmare varandra och mysa till det riktigt ordentligt!

Varma kramar till er alla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.