Sex som förälder – en blogg om intimitet

Det här med sexleksaker när ens partner är borta….

Hej bloggen!

Nu tänkte jag prata om något som ligger mig varmt om hjärtat, men som även är ganska tabu, nämligen det här med att få till sexlivet när man är tillsammans med någon som ofta behöver resa i jobbet.

Att vara intim även fast distans kommer emellan

Jag är övertygad om att det inte bara är jag som är småbarnsförälder och har en partner som ofta behöver resa, och det kan som ni vet bli ganska påfrestande för relationen.

Det hjälper liksom inte att man har småbarn att ta hand om själv när man dessutom går runt och blir sexuellt frustrerad.

Sexleksaker var en räddning för oss

Jag har dock hittat en riktigt bra lösning, och det är att köpa appstyrda sexleksaker som ens partner kan fjärrstyra med mobilen. Det kanske låter krångligt och bökigt att man ska använda sexleksaker på distans, men i mitt fall så har det öppnat upp en helt ny värld.

När din partner är borta och du har lagt barnen så ringer ni till varandra på FaceTime eller någon annan videochatt och börjar prata och visa upp er för varandra på ett sätt som gör att ni blir upphetsade.

När ni inte kan hålla er längre så fixar ni sexleksaken och kopplar upp er mot er partner.

Fjärrstyrda sexleksaker är sköna och enkla att använda

För kvinnor så tycker jag att parvibratorer är perfekt och för män så är istället en automatisk lösvagina bra.

Om man har råd och dessutom älskar penetrerande sex så är en sexmaskin ett bra val och enligt mig den fjärrstyrda vuxenleksak som ger en mest ”realistisk” känsla (eftersom det känns nästan precis som riktigt sex, speciellt om man använder ett bra glidmedel och värmer upp dildon!).

Därefter så styr ni helt enkelt sexleksaken på varandra genom att kontrollera hastigheten och mönster i era telefoner.

När ni ser varandra samtidigt och dessutom kan prata så blir det faktiskt inte helt olikt att ligga med varandra på riktigt och man mår så mycket bättre efteråt. Då känns saknaden mindre, speciellt när man kan ligga och ha det där mysiga efter-sex-snacket tillsammans över telefonen.

Det finns även många märken som tillverkar fjärrstyrda sexleksaker för både män och kvinnor vilket gör att man kan synka ihop dem på ett bättre sätt och låta exempelvis mannen styra rörelserna både på sig själv och kvinnan.

Att prata sex ger även bättre kommunikation i övriga vardagen

Jag har faktiskt aldrig förstått varför det ska vara så himla tabu att prata sex som förälder, och jag hoppas att ni där ute kan läsa det här utan att gå under av prydhet.

Jag har dock märkt att ju mer man pratar om det här, både med vänner och sin partner, desto bättre blir sexet och då kommer även en massa bra synergieffekter såsom gladare stämning och bättre kommunikation i vardagen.

Man kan använda fjärrstyrda sexleksaker även om man inte är ifrån varandra

Nu har inte alla en partner som är ute och flänger, men att köpa en parvibrator eller annan sexleksak som går att styra med mobilen kan även få ert sex att bli bättre när ni är med varandra.

Jag har nått magiska orgasmer genom att stoppa in en samlagsvibrator under tiden jag blir penetrerad, och orgasmerna gör verkligen något med en. Man kommer liksom sin partner närmare på något underligt vis, både fysiskt genom att bli mer attraherad och mentalt genom att bli mer känslomässigt förtrollad.

Så, om ni är småbarnsföräldrar där ute som har problem med intimiteten är mitt bästa tips att investera i en bra vuxenleksak som ni kan njuta av tillsammans. Jag lovar att det kommer ge er en härlig nytändning som kanske inte bara gör relationen bättre, utan även ditt liv i stort!

Kommentera gärna om ni har några egna idéer på hur man kan få till ett bättre sexliv som förälder.

Vi hörs snart igen!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.