Sex som förälder – en blogg om intimitet

Välkomna till min blogg om sex och intimitet

Hej!

Wow, jag trodde aldrig att jag skulle ta steget att skapa en egen blogg…. men nu är jag här! Jag har länge brunnit för ämnena sex och relationer, och efter att jag fick barn så märkte jag att inställningen till det förändrades, både för mig och min man, men även bland mina vänninor. Det var som om sexlivet blev bortprioriterat, att det var något som skulle sättas på paus.

Jag var inte alls förtjust i den tanken, så jag jobbade aktivt för att min och min mans sexliv, som hade varit bra, skulle fortsätta vara det. Nu är mina barn i tidiga tonåren och det har alltså gått några år med utmaningar, insikter och romans.

Nu tänkte jag att min erfarenhet skulle kunna hjälpa många andra föräldrar där ute, både dem som väntar barn och vill hålla kvar i sexlivet, dem föräldrar som har tappat bort intimiteten och vill hitta tillbaka samt till dem föräldrar som kanske aldrig har varit nöjda med sexet men vill få till det.

Jag är ingen van bloggare och trodde som sagt aldrig att jag skulle ge mig ut här, men fick inspiration av en annan svensk sexblogg som heter Passionerad där jag läst mycket bra om relationer och tips om intimitet. Enligt mig så saknas det bra intimbloggar på svenska och därför vill jag bidra till att fylla det tomrummet.

Så för vem kommer den här bloggen pass? Jo, för alla som är trötta på den prydhet och det tissande och tassande som finns kring sex idag. Jag kommer försöka att vara så öppen som möjligt för att verkligen kunna hjälpa er. Mitt mål är även att hjälpa er med sådant som ni faktiskt undrar och funderar över, så att ta emot frågor och besvara dem är något jag satsar på att kunna göra till framtiden.

Vill även poängtera att jag inte är en expert inom det här utan innehållet kommer grunda sig i mina personliga erfarenheter, tankar och idéer! Jag är därför öppen för att lära mig nya saker själv, så om ni har tankar och idéer får ni gärna använda kommentarfunktionen, så kan vi höras där helt enkelt.

Som den ovana bloggaren jag är kommer det även ta lite tid innan jag lär mig tekniken här. Vill bland annat få till en profilbild på mig samt bekanta mig och se om jag kan strukturera upp det på ett bra sätt med kategorier och så vidare.

Jag arbetar heltid och kommer därför uppdatera här när jag har tid. Jag hoppas det kan bli i alla fall några gånger i månaden till att börja med, så kanske det kan bli ännu mer med tiden. Mitt mål är att kunna uppdatera ett par – tre gånger i veckan så småningom, men att smygstarta tycker jag känns ganska bra.

Tills mitt nästa (och första riktiga inlägg) så önskar jag er en fin tid. Börja gärna fundera på hur ditt eget sexliv egentligen ser ut och vad du är nöjd samt inte nöjd med så hörs vi snart.

Kram,

Anna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.