Livet hos familjen wallquist

Tävling :-)

Hej mina vänner har en tävling här som ja undrar vem å varför just du vill vinna dessa biljetter till Therese mc Donald och Tina Thörner .

image

Kom med bra motiveringvarför just du vill gå tävlingen pågår fram te 17 feb 🙂 kram  lycka till

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Hej, Maria!

    Perfekt namnsdagspresent för mig då det är på min självaste namnsdag och vem passar det inte bättre att fira det med om inte min fina man.

  2. Marita Andersson

    Tänk att få överraska min mamma, som är 88 år, med en resa till Karlstad. Som grädde på moset även ett teaterbesök med dessa två underbart roliga tjejer. Therese med sin Trõllhätte-dialekt och Tina med sin underbara värmländska. Kan det bli annat än bra? Då bjuder jag mamma på en hotellnatt så vi riktigt kan njuta av helgen, bara hon och jag!

  3. May Britt

    Min man och jag planlägger en barnfri helg i Karlstad och vad är då inte bättre än att få gå på detta efter att ha strosat runt i denna fina stad!!

  4. Margitha Hagenvald

    Att få komma till Karlstad blir som att få uppleva en semester jag hade där för många herrans år sedan . Karlstad är en sådan mysig stad. Dessutom att få möjlighet att äntligen gå träffa dig fina Maria. En teaterkväll med dig skulle vara pricken över i