Livet hos familjen wallquist

Förlåt ja inget skrivet :-(

Hej alla Goa som visar ni letar efter mina inlägg. Men de har varit som att blitt mamma igen fast möe mer spring 🙂

Vi har nu börjat landa med vår lilla Baltazar som anpassar sig bra här och vi med han. motion lär ja få å mer kommer de bli eftersom de blir mer ju större han blir vår Baltazar.

Han är en schäfer å född 28/11-13 å de första lilla valp som föddes redan då så kände mitt hjärta att de vår hund och så kände hans uppfödare också.Snäll harmonisk,lätt lärd och hur go som helst mot oss alla.

som sagt kom han ju hem till oss den 20 januari på Majas födelsedag å vi firade extra med tårta å kalasade då. Som sågade hade. Vi. Även firat Maja på söndagen med stor kalas med mys.

image image

Så ser ja ut nu 🙂

Annars så har vi börjat med danser igen å de alla utom Minonna å Evelina. Så Goa Evelina säger du vet ja orkar inte titta på dig när du ska uppträda så ja sitter i logen medan du uppträder men ser tjejerna ha ha hon tror inte mamma kan ,å va rätt hon har men kul är de å försöka dansa som Michael Jackson 😉 .

Denna helg har gått lika fort som alla helger ,badhuset i fredags och Evelina och baltazar gjorde mys mat när vi badat klart var de bara sätta sig vid dukat bord efter en go bad,bastu stund och snö promenad.

Sen myste tjejligan med sin pappa och jag gick hem till en av mina Goa vänner på lite tjat å räkor.

Lördagen var de snömys med barnen och baltazar älskar å busa i snön. Idag söndag har de börjat töa å blivit halkigt inget kul.så idag blir de spring med baltazar å sen blir de säkert spelade å mys,förberedelse för en ny vecka,boka tvättstugan. Kram mina Goa vänner vill försöka hinna skriva mer å ska försöka ha tålamod  med mig kram kram var rädd om er och varann.

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria Björk

    Åh så go han är den lille, o vilken lyx att bo med så många ladies 🙂 Jag har alltid älskat schäfer <3 dom är riktigt fina 🙂 vi har en sheltie. vi trivs med den rasen jättebra. Önskar dig en fin helg! Kramar i massor från Falköping!

    1. familjenannorlundamariawallquist

      Ja vi har varit jour förälder. Men har bara våra egna nu hos mig bor de 7 barn . Evelina Moa Lea Linn Maja Ellen Minonna som bor hos mig alltid ,sen blir de walles nån helg ibland

  2. Lilian

    Ja lycka till m vovven, visst är det som att ha barn på nytt. Möe kissrundor, men ni kanske har trädgård så det är att bara öppna dörren. Barnen tycker det är roligt förstår jag. Synd att snön är borta, bara grus o blött kvar.Mina chis gillar inte då det är blött. Bättre med kyla. Roligt du håller på med dans, nyttigt o röra sig. Är du jourförälder än? Ha det bäst kram

  3. maria

    Hej! Så söt han är eran valp:) Att ha valp är som att ha en bebis:) Jag har själv tre stora hundar så jag vet:) Lycka till med den lille och hoppas du får tid att skriva lite oftare.
    Kramar
    Maria i Skåne

  4. Birgitta

    Gosig, han är eran vovve..Skönt att han är så lättlärd, svårt annars..Ha en skön Södag och se fram emot en ny vecka..kramizz ♥