Livet hos familjen wallquist

Va mysigt :-)

Hej mina fina vänner ja de händer inte så möe.Eller så gör det de. Vi har fått mycket snö barnen älskar å leka ute,pulka blir de mycket. Annars flyter det på med dagis,vi försöker hinna med badhuset och ja har börjat dans ha ha gu va kul de va. Vi är några vuxna som ska göra en show och vi ska dansa till thriller ,som tur är så blir de 16 chanser å tro sig kunna dansen. Gött va de att röra sig, man får bjuda på sig huvudsaken är man har kul å försöker.

Ja denna helg går fort som alla helger,fredag mycket lek i snön och igår försökte ja sortera tjejernas kläder de som inte vill ha.Tjejerna lekte mycket i snön och Goa Wilma kom och lekte med dom.Efter en stund kom Wilmas mamma Annika,vi drack kaffe la lite änglar kort. Sen blev de pizza och barnen gick och fixade lördags godis.

Idag söndag den 19 ringde Ingelie och frågade om de va okej att de kom ,fira Maja och Evelina samt klippning stod på schemat. Älskar när mina barn med respektive kommer och mina underbara barnbarn Clas som är på sitt 5 år och lilla Frans som blivit 7 mån.

image

Frans och Ronny 🙂

Ronny beslutade att han skulle bjuda oss på mat grönner allvarligt på att skicka in ansökan till mästerkock te Ronny ,för han kan verkligen göra mat.

Vid matbordet var vi var Ronny,Michael,Lea, Maja , Ellen ,Clas,Minonna,Evelina, Moa jag, Ingelie och Walle fick också avnjuta korvstroganoff ris. Linn var med min syster Kajsa och hennes dotter Charlotte och pojkvän Thomas och mormor till Karlstad på julgrans skackning.

Efter mat blev de klipp och några gjorde tårtor, en till Evelina och en till Maja .

Har nu tyvärr många bilder ja velat laddat upp här med tårtor,bilder på lekande barn å fika men som sagt har suttit här med detta å de enda ja får upp är en semel bild blir galen men lovar ja ska försöka få tag i alla bilder som ja tagit å lägga ut dom nån dag . Men Maja som sagt blev firad idag också fast de imorgon hon fyller.

På eftermiddagen kom även Veronica med sina barn och hade med sig kladdkaka,och vi fiskade smed dom också,även Matilda kom så söndagen har varit super bra .kram på er mina vänner lägger mig nu för att orka sjunga för min. Lilla Maja som fyller 9år imorgon 20 jan.

var rädd om er och varann<3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.