Livet hos familjen wallquist

Vilken dag ;-)

Ja nu ringde klockan för fösta gången sen den 20 dec .de va kul vaknade 3 min innan den ringde 🙂 skulle vara på arbetsförmedlingen kl 9 en rask promenad dit. Tjejligan slappade när ja kom hem igen , då åt vi frukost lite sent . Blev en promenad till biblioteket lånade lite nya böcker. Jag smög iväg en lite sväng för att kolla på en lokal för att sälja lite barnkläder som mina tjejer växt ur och lite annat mått å gått.

Min kompis var med å nu var huvudet fullt av frågor, ska man tro de funkar, att sälja ha en lokal i 3 månader tro de går att få ihop te hyra och lite för egen del 🙂

VI gick hem till mig efter biblioteket och gjorde middag tillsammans min kompis Veronica å hennes 4 barn och min tjejliga även Michael och hans Erica . Skönt att duka middag till 15 personer möe tjatter blev de men mysigt.

När vi hade ätit så gick Michael till jobbet och Erica ,Evelina Moa,Lea ,Ellen ,Maja och Minonna hem till Erica och Michael. Jag och Linn blev en ensamma . Veronica och hennes barn gick hem till sig.

Linn och jag tog en rask frisk promenad hem till min syster dotters famil,fick kaffe. Men när vi skulle gå hem igen lånade ja stavar. De var första gången jag gick med sådana,de var underbart avlastning för knät och fortare kunde ja gå 🙂

De regnade rejält så vi blev blöta så vi såg ut som slickade katter hahaha.varm dusch och filt med ett stort glas vatten blev de skönt.nu tänker ja försöka börja gå en härlig promenad varje dag å se om mitt onda knä kan bli bättre å kilona rasa.

Nu blir de tv en stund innan sängen. Kramar var rädd om er och varann.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.