Livet hos familjen wallquist

Hej goa vänner och släkt

Ja som ja längtat efter er ,de har varit mycket me familjen och som jag sagt förut så har ja tyvärr inte mått så bra.Min kropp har sagt ifrån och jag har gärna velat skriva tidigare men inte orkat.De så att Walle och jag har tagit ett beslut om att ta ut skilsmässa,etta är alrig ett roligt beslut men et var e bästa . Det ena ja har orkat gjort är att vara mamma och tagit några bilder då och då skrivit en rad på mitt instagram.Men e har inte varit uppskattat av endel som tycker ja gott kunde blogga.Men de så att ja tycker det är ganska skönt å ta en bil som gör mig gla och sen skriva bara ett or eller en mening.Som ja gjort mig gla.Mina barn har varit min stötte å energi pelare då jag inte mått så bra.Vet att ja säkert inte är lätt att leva men då vi gemensamt kom fram till detta så känns det,som vi kan börja prata och tillå me le åt varann. Walle har fått en lägenhet och vi kommer å dela e gemensamma boet som vi tycker och inte va alla anra tycker vi ska göra. Han kommer å få ett fullt fungerane hem till sig och även plats för att barnen ska kunna vara hos han.

Så nu hoppas ja att ja ska kunna få en morot och me hjälp av min blogg kunna få skriva av mig hur livet går för oss som min lilla dag bok.Då ja nu skriver detta inlägg hoppas ja att ni respekterar hur ja och min familj vill ha de och vill ni följa mig så får ni men tycker ni ja är en skit skriv de och sen skit i mig och min familj till er som vill så sänder ja varma kramar i masor till er alla för ert tålamod som väntat och undrat kram kram

Ps ja har nu fått mitt andra barnbarn som ska heta Frans han föddes på nationaldagen kl 14.32 3680 gram och 50 cm

FRANS BASSE SVEN AXELSSON

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    En rak fråga, blev ni ombedda av tv4 att gifta er framför kameran? Allt verkade ju så bra och det år inte annat ön att man känner sig lite lurad. Nåväl, inte synd om tittarna, bara en känsla jag fick när jag läste inlägget. Hoppas och tror att ni fixar till det ändå, du är duktig som attan och har så fina barn, kärlek till er alla!!

    1. AnnSofi

      Men vad skriver du!!!
      Känner du dig lurad!!!!!
      Du skojar va?
      Tror du hon skulle ha medverkat i tv gjort ett spel för gallerian att hon hade en underbar familj för att lura dig…. ja så är det nog. Tänk på vad du skriver. tror du folk planerar en skilsmässa när dom gifter sig.
      åå vad less man blir.

      Maria tänka sig vad livet kan ta oväntade vägar. Allt sker av en anledning och det angår ingen om varför det sker. Vist det går väl inte att koma ifrån att folk spekulerar
      Men folk ska ge sjutton i barna. Hur kan man gå på dom…
      Sänder dig all min styrka.

  2. Åsa

    Hej Maria!
    Stora bamsekramen åt er alla
    Hoppas allt fixar sig på bästa sätt för er.
    Grattis till barnbarnet!
    Kram Åsa

  3. Eva

    Vad tråkigt! En skilsmässa är aldrig rolig. Ni var de sista jag trodde skulle skilja sig… Ni verkar vara så gulliga mot varandra och ha så mycket kul ilag jämt 🙂
    Jag hoppas allt löser sig på bästa sätt för er båda och för barnen!! Önskar er alla Lycka till

    En undran bara… jag har försökt hitta dig på instagram men lyckas inte. Hur hittar man dig där!?? Kan du inte lägga ut en länk?
    Vet du heter bigmamman där, men lyckas inte hitta dig på nåt vis än hur jag försöker. Är väl inte världsbäst på datorer och internet heller… 🙂

  4. Lilian

    Vill önska er en go midsommar …huvudsaken man är överens om saker o ting, tycker jag. Ni kommer säkert o va goa vänner, även om man inte bor ihop.Gött o höre att man är överens om saker o ting..Kram till er alla…

  5. Sandra

    Hoppas allt kommer att ordna sig till det bästa en separation är aldrig en lätt match. Skickar lite styrkekramar. Trevlig midsommar vill jag också önska hela familjen.

  6. sara

    Så tråkigt att läsa, men livet tar ju såna vändningar ibland. Skickar en stor norrländsk kram till den härligaste och varma människa jag sett! Må gott och ta hand om varandra. Du är fantastisk – glöm inte det!

  7. Lika

    Du och Walle verkar vara två vettiga människor så ni löser allt på bästa sätt tillsammans. Det är ju inte bara en persons ”fel” om en relation inte håller och alla är vi nog lite ”knepiga” ibland. Stort lykca till och tack för en fin blogg.

  8. Petra

    Det är aldrig roligt med en skilsmässa men det var skönt att höra att ni inte är osams.
    Jag har inte instagram och har naturligtvis saknat dig här på bloggen men ta det hela i din takt och tänk på att vid såna här tillfällen i livet så ska man bara göra det man själv vill, om du inte vill blogga så ska du inte göra det heller.
    Kram på dig Maria och hoppas att du mår bättre snart och grattis till ditt söta lilla barnbarn 🙂

  9. Kicki

    Först måste jag säga att det var skönt att höra från dig igen…. Vilket mysigt foto på dina söta barnbarn <3 Önskar dig kraft när det är turbulent i ditt liv och skickar en stor kram!

  10. Lena

    Hej Maria, samla krafter och bry dig om vad som är viktigast för er,
    Vi som tycker om dig och verkligen bryr oss, vi finns kvar när du orkar skriva igen.

    Det bästa till dig från mig!

    Lena

  11. Elin A

    Vad kul att se ett inlägg Maria, mindre roligt att läsa om er skilsmässa! Svårt att tänka sig då jag trodde ni var de sista som skulle skilja sig men livet har olika vändningar ibland. Tänker på hur era barn tar det. Många kramar till dig!

  12. Fembarnsmamma

    Livet tar sina vändningar , det kan man inte göra så mycket åt! Hoppas nu att ni alla kan må så bra som möjligt! Grattis till lilla barnbarnet , så mysigt 🙂

    Många kramar till dej , vi ses väl på skolan i höst 🙂

  13. Nina

    Grattis till nykomlingen Frans, storebrorsan ser stolt ut 🙂

    Visst är det tråkigt när förhållanden spricker men det behöver inte alltid vara av ondo ibland kan det faktiskt leda till något bra, skulle aldrig i livet klanka ner på dig och din familj och det ska ingen annan göra heller..det är ju erat liv.
    Hoppas ni får en fin midsommar trots tråkigheter. Kram

  14. Anna

    Så tråkigt med separationen 🙁 Men roligt med barnbarnet 🙂

    Jag kommer fortsätta följa dig för jag tycker du verkar vara en helt underbar kvinna/mamma 🙂

    MÅnga goa varma kramar till dig <3

  15. Ida

    Vad tråkigt men jag hoppas det löser sig till det bästa för er alla. Grattis till ditt lilla barnbarn.

  16. gizze

    Tråkigt Maria..men ack så vanligt i vår värld,,,
    Hoppas ni alla blir glada och lyckliga igen så småningom!
    Vi ska va glada att vi lever i ett fritt land och gör som vi själva vill och tycker när det gäller sånt här 🙂
    Kram Gizze
    Ps Grattis till lilla söta barnbarnet!

  17. Emma

    Vad tråkigt att höra, men om det är för det bästa är det bäst för er!
    Jag stöttar er oavsett!
    Vet att det inte är enkelt, inget enkelt beslut eller något.
    Men lovar att det blir bättre.
    Har varit skild nu i 3 år.

    Massa varma kramar till er!!!

  18. sofia

    Hoppas allt kommer ordna sig till det bästa. Det är erat liv och ni som gör det bäst för er. Många kramar

  19. Carin

    Sänder många styrke Kramar till DIG.
    Hoppas ni kan få njuta av sommaren
    Trots allt det tråkiga och att hösten kommer
    Att bjuda familjen på många roliga och ljusa stunder.
    Kram Kram

  20. Birgitta

    Det är ditt liv det handlar om och det ska vi andra inte ha synpunkter på! Positivt är, att du och Walle kan vara vänner, det betyder mycket! Sköt om dig! Många tankar och kramar ♥