Livet hos familjen wallquist

UPPDATERING HOS FAMILJEN :-)

HEJ alla goa  läsare och släkt 🙂

Jag har inte glömt bort er men de har varit mycket hos oss just nu ,jag har varit mycket besök och grejer runt vårat ena barn som bor hos oss. Som ni förstår så kan ja inte berätta i detalj varför ja varit på olika uppdrag ,men de har tagit mycket av min tid. Har även haft förkylningar på besök och vinterkräksjukan har vi också haft här 🙁

Sen haqr min oro även varit på lilla Minonna för hon fick spysjukan sen spydde hon flera gånger utan att de var spysjukan så nu håller ja på att utreda va detta är för nått.

Vill även att ni håller utkik efter om de kommer ansökan om biggest loser skulle dyka upp, då vill ja gärna veta för att kunna få möjlighet att få vara med i detta program.

Förövrigt så försöker vi göra fint här hemma,jaga oss en nyare buss,ska sy kläder inför barnens uppvisnings danser .så de finns att göra.Vill även tacka alla goa som skriver till mig som saknar oss och som gör våra hjärtan varma. Nu ska ja sätta mig att sy lite så återkommer ja med bilder.ps ja lovade er lite uppdateringar om vad ja gjorde på Huddinge igår jo jag var på ett info möte där och ja säger då de att nått så stort har ja aldrig sett i sjukhusväg 🙂 så liten ,bonnig och bortappad har ja aldrig känt mig men så många fantasiska människor som kom fram och kramade om mig för att de kände igen mig. och älskade att se oss i tv. Varmast blev ja av två tjejer som kom och kramade om mig var på den ena tjejen hade blodcancer å hoppades bli bra av det. så log hon och sa ja den kramen gav mig styrka och energi så de kom tårar i mina ögon då tänk om man kan ge glädje till någon annan männsika.ibland inbillar ja att varma kramar och kärlek kan ge hopp och tro ,kärlek och sprida glädje.

Var rädd om varann och ge någon en kram och känn den värmen en äkta kram ger ps åter kommer med mina sy grejer 🙂 kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina

    Hej
    Vad roligt att ”se” dig igen;) förstår att du har fullt upp, barnen går först!
    Tänk vad en kram kan göra fortsätt så, jag sänder en tanke till den som behövde den just då…
    Maila gärna om du behöver familjehemsråd;)

    KRAM Carina familjehemsmamman

  2. Amanda

    Jag blir så glad av att se ett inlägg från dig Maria!!
    Vi har kollat på näst sista avsnittet av Fam. A i helgen( vi ligger lite efter :-)) och ni sprider en sån värme och kärlek genom rutan, det är så härligt att se.

    Hoppas vi får se mer av er i framtiden.
    Ha det gott och fortsätt vara du!!

    Kram Amanda 🙂

  3. gizze

    Helt förståeligt om du Inte hinner blogga! Barnen ska alltid komma i första hand!
    fin bild på alla barnen!
    Kram i gråvädret 🙂 Gizze

  4. Carin

    Hej!
    Ja du har då verkligen fina barn:)
    Tänk att få en sådan värmande KRAM
    Från dig skulle inte sitta dumt;)
    Hoppas allt går bra med lilla Minonna.
    Kram till dig och alla