Livet hos familjen wallquist

Ville uppdatera lite vad vi gör i familjen Wallquist

Hej mina vänner jag har varit dålig på att skriva,håller på att uppdatera och byta min blogg till Loppi istället . Jag har varit ur kass att få till något på min blogg.Men meningen har varit att ja skulle försöka uppdatera och skriva hur vi har de vad vi gör.Fast ja tappade orken och lusten lite de blev så konstigt att inte få ge del i vår vardag då vi har två barn som bor hos oss nu och att inte få skriva på samma sätt eftersom dessa barn också blev endel av vår familj.Men med tanke och respekt för att ja vill vara ett även seriöst familjehem/avlasnings hem så får ja försöka författa utan att skriva namn.Men kommer naturligtvis så ska ja ha med bilder och namn på våra barn och släktingar som är med oss och även försöka ge delaktighet i att få inblick i vår vardag.Fast ja måste börja tänka om hur ja skriver så de ska bli bra mina älskade vänner.De ett sätt för mig att börja bearbeta allt som händer i vår vardag och vill ge inblick idet vi gör.

Veckn som gått så har jag varit till doktorn med en liten Minonna så inte hon fått lunginflammation,men nu har de som tur är börjat gå bort alla baciller som häxat runt.Själv så var det min tur att gå till mammografi vilket är en bra grej att gå på men blott så obehagligt för man får verkligen studera var man har sina bröst innan man går dit så man åtminstonde har liten hum var dom var innan men var där 🙂

Annars har vi levt gött och solen har lyst jätte fint och de har varit friskt men kallt,fast när solen skiner så blir man glad och får vetskap att de finns hopp om att vår älskade vår kommer.Vi har börjat längta till Barnmässan som är i Karlstad den 22-24 mars och där älskade vänner finns de risk att möta oss . Ja nu blev de inga bilder men de får var så för idag .Imorgon måndag så ska tjejligan studiedag och då följer dom med oss till Tabor och leka,även Ellen har sin dans och Lea ,Moa har dans dom med.Även avsnitt nummer 7 så snart gott folk är de slut på oss på tv de tycker vi är lika vemodigt som när vårt team åker hem efter våra 10 veckors inspelning.

VAR RÄDD OM ER OCH VARANN KRAM KRAM

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerra

    Hej Maria, förstår ni har två barn som bor hos er nu, trodde först ni skulle vara avlastningsfamilj,har ni barnen full tid hos er nu? Sen ang ADHD är det en kurs du får¨gå som familjehemsförälder eller är det ngt du vill gå själv? Har själv en so med ADHD där av jag fråga 🙂 kram kram och barnen kommer verkligen rätt till en kärleksfull familj. Har också haft mina tankar på det, men mer kanske avlastningsfamilj då!! kram på er!

  2. Jennie

    Hej Maria!!

    Det är Du och Walle som gör Familjen Annorlunda värt att se 🙂
    Det är kul att vi får följa er familj i tv rutan. Jordnära och kärleksfulla och med många skratt.
    En sak jag undrar är varifrån ni fått namnet Minonna?? Ett fint namn 🙂 men jag har aldrig hört det förut.

    Många kramar från en annan Skåne tös..

    1. familjenannorlundamariawallquist

      Namnet Minonna fick jag utav en som kom till stadsmission när ja jobbade där då sa han om de blir en tjej tycker ja hon ska het Minonna för de hette min mormor och jag ÄLSKADE DE NAMNET .

  3. Emilia

    Hej!
    Ni verkar vara en jätte go’ och glad familj! 🙂
    Jag undrar bara hur det är med era äldsta, har de allihopa samma pappa och/eller mamma? Vilka är isåfall dina och vilka är Walles?:)

    Ha det så bra!!

  4. Anita Korsvall

    Så spännande att få se er på tv i kväll igen ni är mina absoluta favoriter alltid bus i blicken på er alla kramar i massor från Anita

  5. J

    Vad fint att jag hittade till din nya blogg! Tyvärr lyckas jag inte lägga till den på bloglovin…:/ Knepigt, för där är det så enkelt att se när nån skrivit nåt nytt.

  6. Ida

    Vilken jättemysig familj ni är 🙂 Era barn verkar vara väldigt väluppfostrade och gulliga mot varandra.

  7. Agneta

    Hej jag heter Agneta jag har nio barn å ett bonus.Den älsta e 30 å ska bli pappa för första gången.Åh ja å gubben farmor å farfar.Den e beräknad till Maj. Sen e jag mormor till fyra stycken.Även här beräknas det komma en te den 23 April.Det e så kul.Den yngsta bor med oss han e 14 å blir 15 på Valborg.Tycker det e så kul å se er på tv.Min gubbe skrev av receptet sist ni va i tv.Kram på er.Vi bor i Sandviken om ni vet vart det ligger ?

  8. Meekatt

    Vad kul att du flyttat in hit! 🙂

    Jag förstår det där med att man vill och behöver berätta…men måste hålla igen på en del för att det ska bli bra för alla. Svår balansgång ibland. Men det där fixar du galant! 🙂

    Kram!

  9. Sofi

    Beudrar er goa familj.. väldigt mycket kärlek, värme o glädje..

    kommer saknar er i tv rutan men hoppas man kan följa er här på bloggen..

    hoppas våren snart kommer

    massa kramar från Skåne