Livet hos familjen wallquist

INFLENSAN :-( GER SIG ALDRIG IVÄG

Ja mina vänner de finns inget kul som hänt hos familjen Wallquist för de har bara varit sjukstuga här och på ett sätt är de ju bra att vi haft de nu så inte vi fick hela lov veckan i sjukhus sängen.Vi har ju som sagt bara försökt att leva och pyssla om varann och våra vänner som kom å hälsade på oss i onsdag och som dessvärre åker hem idag.De blir tomt eftersom vi älskar att ha männsikor i vår närhet.Men som tur är så trivdes dom så då finns de ju chans att de kommer tillbaks :-).

Tur att Walle varit pigg så han kunnat visa dom vårat vackra city och varit på promenad när ja känt mig som utskete äppelmos=ur kass.

Nya vänner å de mysigt .ha en go dag alla kramar.var rädd om er. ja hoppas de blir bättre rapporter från sportlovet 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Fina underbara goa Maria!
    Blir så himla glad av att se dig och din fina familj på tv på måndagar, ni kan alltid få mig att le! Tusen tack för att ni ställer upp och delar med er av ert liv!!
    Jag längtar otroligt efter bran men är tyvärr singel.. Jag skulle gärna ha med dig på en förlossning då du känns extremt trygg och varm, tror det skulle gå som en dans om du var där!
    Krya på er nu stackare!
    KRAM //Jenny

  2. Tessan

    Krya-på-er-kramar!
    Här vart vi sjuka på sportlovet, och före och efter också, influensor, förkylningar och nu sist magsjuka… fast just nu är alla friska fast det vågar man knappt skriva 😉
    Alltid lika trevligt att se er härliga familj i tv är det också, ni verkar så goa och snälla och omtänksamma allihopa 😀

  3. Kärringen i Skogen

    Härligt program igår. (Inte min sak, men min spontana reaktion) Men du 😉 skaffa inte fler, hjälp till att dola fram andras istället.. De är snart stora dina. Njut av dem och livet.

    Vilken härlig familj ni är. De vuxna barnen är bara så goa´- Ja. det är ni allihop- Inga märkvärdigheter där inte.. Fötterna på jorden och kärlek så det ångar om det.

  4. Elenora

    Varför kallar dina äldsta 3 barn Walle för pappa när han inte är deras riktiga pappa? Jag märkte det idag när jag tittade på familjen annorlunda