Livet hos familjen wallquist

Tredje avsnittet klarade vi med :-)

Hej å hå nu har de varit de tredje avsnittet i familjen annorlunda:-) och gissa om man är bra nervös varje gång de blir nytt avsnitt.Men vi klarade de ju bra denna gången med ha ha:-)Som ni såg så var de ju lite träning och hörnan mys:-).Men våran dag började jag och dom små göra oss klara för att gå till tabor De gjorde små råttor som ser ut som hjärtan. De tre hjärtan man sätter ihop dom och vips blir de en råtta:-)

Eftersom de inte finns nån bil som tycks vilja vara min trogne tjänare,då Michael behövde lilla rene till sitt jobb i Karlstad så fick ja,Ellen,Lea och Moa gå till Move it för sina danslektioner.Vi tog en pulka till hjälpen :-)Ja man kan säga att de var rav å hela mig när ja väl var framme ha ha :-)Efter ha lämnat dom där och sett till att de skulle få skjjuts av goa föräldrar så gick ja vidare till min strategi och adhd kurs .Den håller på mellan 17.30-20.

Så var vi då bänkade och klarade oss denna gången med:-)

Idag den 12 feb så var de dax att gratta Evelina på sin namnsdag.Sen var de dax att göra sig klar för en mysig förmiddag att pyssla på hörnan.Efter hörnan så gick vi å köpte glass och middags mat.Å idag har ja också ett barn som ska dansa så de var till ta en promenad igen och pulka 🙂 gud va vi får gå gött de. Efter dansen så var de då dags att hämta mjölken och hem göra kvällsmat. Läxor och sånt och en bit semeltårta så kommer man sova gott . Nu tror ja snart barnen sover och ja är helt tom i kroppen och önskar att man kunde önska sig en ny buss som kan vara min tronfölje genom mitt liv.Ha de nu gött och sov skönt .

Tända ljus och vedspis sprak kan man få att slappna av.

Mumma med semeltårta .

Så här såg ni mig inte igår men ja kunde ha ha 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.