Livet hos familjen wallquist

Hej mina vänner och ovänner

Nu har ja beslutat  att bara skriva om mig och min familj lovar att inga andra bilder av någon annan än mina familje medlemar och hoppas ni som vill läsa min blogg ändå kollar in och följer de vi gör ,Och har haft tillåtelse att blogga med bild och namn men nu kommar bara familjens namn att före komma och möjligen bilder på mina föräldrar och syster. Men de tillhör ju liksom oss. Hoppas ni kan förlåta mig att de finns läsare som blivit upprörda mvh kramar i massor .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karola

    Hej!
    Mamma här till extra barnen, jag har ju givetvis givit min tillåtelse till att Maria fått lägga upp bilder och namn på mina barn, så dumt att ens folk lägger energi på nåt så dumt när det är ganska självklart att fråga om såna saker för alla människor kan jag tycka 😉 Men alltid finns det ju något att anmärka på givetvis.
    Ha det gött Maria.. Kram på dig, syns sen! 🙂

  2. Lisbeth

    Hej MAria!
    Här läst länge, men inte kommenterat.
    Att någon som följt dig ens kan fundera över om du fått tillåtelse att visa extrabarnen på bloggen är en gåta. Känner dig förstås inte, men bara det att ni har gått genom socialtjänsten nålöga visar väl att du inte skulle göra något sådan. Dessutom hade ju det kommit fram snabbare än blixten.
    Kommer självklart att följa dig i fortsättningen också, men är betryckt över andra människors förmåga att alltid hitta saker att ifrågasätta. Man måste ju faktiskt inte göra det i kommentatorsfältet, vill man bara väl och fråga för din skull, tar man väl det via mail?!
    Du verkar vara en härlig, fantastisk kvinna – en sådan som jag önskar att jag vore 🙂
    Kram

  3. Tessa

    Vet inte vad som hänt osv, men jag förstår att du inte skulle skriva en sådan sak utan grund. Jag ser i alla fall fram emot att få se er en säsong till i fam. Annorlunda 😀 NI är såååå härliga. INTE tillgjorda, inte annat än som man ”är” ni har gjorde hela programmet anser jag 😀 så stoooor kram till dej Walle och hela unghögen 🙂

  4. Amanda Nilsson

    Hej, Jag har följt din blogg ett tag och gillar den verkligen. Nu är det så att jag håller på och hjälper en klädinsamling och vi behöver strumpor och det gör inget om de är udda eller använda. Jag tänkte eftersom du har flera barn kanske du har ett gäng som du kan vara villig att ge bort?
    Med Vänlig Hälsning
    Amanda Nilsson

  5. Emelie

    Men älskade Maria!
    Det finns ofantligt många bitterfittor som kritiserar och lägger näsan i blöt!
    Tror aldrig att du skulle lagt ut några bilder på era kontaktbarn ifall det inte var godkänt av föräldrarna?!

    En del av dig och din familj är ju just nu att ni är ”extrafamilj”! Uteslut inte det!
    Massa kramar Emelie

  6. Marre

    Förstår inte alls rubriken, har du fått elaka mail eller ätit dåliga svampar när du skrev?! Reagerade inte alls negativt på det du skrivit. Men när man läser nu så är det ju som att 100 talet gått emot dig! Ni är en underbar familj, kram på er

  7. Anna

    Klart att jag kommer följa din blogg jag gillar den…Ni verkar vara en underbar familj som skrattar möe..ser fram emot programet för ni är bäst..Massa kramar och <3 <3 va rädda om varandra..

  8. Jenny

    Hoppas verkligen att du fortsätter med bloggen, för den är väldigt rolig och mysig att läsa 🙂
    Jag funderade också över att du lade ut foto och namn på de barn ni har tillfälligt hos er, om det är ok liksom, de är ju så små så de har ju inget att säga till om ännu…
    Om jag skulle ha mina barn familjehemsplacerade skulle jag nog vara tveksam till att de figurerade i en blogg som ”familjehemsmamman” skrev, men det är bara min personliga åsikt 🙂
    Ser fram mot att se er allihop i familjen annorlunda, ni är bäst!

  9. Jeanette

    men det är ju DIN blogg,där lägger du upp vad DU vill och visar vilka bilder DU vill….är det någon som inte gillar,ja då kan dom klicka väck snabbt.
    Gillar din blogg för du bjuder på dina nära & kära sedan så om det innefattar ”extra” barn så är väl det bara lite extra skoj.har deras mamma oxå sagt det e ok…så är det väl ok.Hoppas verkligen du kommer fortsätta som du gjort innan och inte ändra på dig =)
    ha en bra dag önskas från skåneland =) kram

  10. Kärringen i Skogen

    Jag har skrivit kommentarer, och jag har läst alla kommentarer. Kan INTE se NÅNSTANS att någon tagit illa upp, Maria. Jag och någon mer har bara undrat om det var OK att lägga ut de nya barnen.. Jag frågade för DIN skull, det vill jag du ska veta- Jag tänkte att det kanske var så att du inte visste.
    Du ska inte uppfatta min fråga som NÅGON kritik för det är det INTE.. Jag tycker bara det är beundransvärt att du orkar och vill ta dig an fler barn.. Läser din blogg med stor behållning ska du veta.. Vet bara att ibland kan myndigheterna i sig ha en del att säga om både det ena och det andra…. Men som sagt,,, ville bara väl… Kramar te er..