Livet hos familjen wallquist

Julen 2012

Julen var Michael ,Christian,Ronny ,Clas och Michelle,Elias och deras mamma så julen var hur mysig som helst .Många paket blev de till barnen.

Ronny och Michael väntan på paket,vi fixade mat tillsammans och sen blev de kalle,medan ja fixade lite i köket med kaffe så sov dom andra lite middag:-) låg helt utslagna medan barnen lekte och kollade på tv.

Evelina och Christian delade ut paketen efter som tomten hade slängt in säcken till oss och hann tyvärr inte hjälpa dela ut.

 Galet glad Karola :-)när barnen fått sina julklappar och julklapparna som hon fått gick säkert hem .Alla myste när man får vara tillsammans och vi spelade även bingolotto på uppesittar kvällen.

Linn är så lycklig över att alla är samlade,finns inget underbarare än att se alla barn som tindrar över att ha sina syskon nära.

Juldag var mest slapp dag fast Walle tog med sig tjejerna och åkte pulka medan jag och Elias var hemma sov och städade upp lite.

Annandagen har varit en slappdag,fast vi beslutade att ta ut barnen på en liten lek och grilldag.VILKEN SKÖN DAG 🙂

Ved och en lite engångs grill 🙂

Evelina och Minonna gillade att tjuväta lite popcorn 🙂

Bordet upp dukat med korv och festis ,bröd .Evelina och Minonna mumsade på popcorn.

De var skönt att vara ute å grillmysa,med Evelina,Lea ,Moa Michelle,Linn,Ellen,Elias,Maja och Walle sen kom även Karola och fick sen en korv 🙂

Minonna tyckte de var hårt att vänta på korven och somnade lilla söt nöten:-)

Mysigt med lite mörker då är de bra att ha väst så man syns när man ska gå hem å vara i skogen 🙂

Linn myser hon också.Sen gjorde de en snögubbe 🙂

Snögubben var med oss hela tiden :-)Sen bar de av hem å fick i oss lite kaffe och värme från ved spisen 🙂 och efter de blev de bonde söker fru och fjällbacka morden ,ha nu en go kväll kram alla goa detta var vår jul hos familjen wallquist

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.