Livet hos familjen wallquist

När nära vänner åker blir man liksom trasig

Hej mina vänner och släkt

Jag har varit så slapp på att skriva men de händer så mycket så ja har varit dålig på att skriva.Men de så att va börjar fundera hur vi ska kunna få adventsfint och veta hur man vill ha de till advent.Sen har jag fått reda på att våra helg barn snart kommer till oss så de ska bli mysigt.Att bli avlastnings familj ska bli så underbart.Under helgen har vi haft våra bästa vänner och fått rått om dom de har varit underbart,men de känns som man mister en del av sig själv när dom åker hem:-(Vi fällde många tårar och var stor sorg i hjärtat när de åker hem eftersom de nu dröjer ett tag tills vi ses igen.

Skratt och mys har helgen bestått av .I fredags var ja till doktorn med mitt ben för ja hade ont underhela natten då visar de sig att det är en nerv i ländryggen som ligger i kläm 5 kotan.så de var till att beställa tid hos sjukgymnast och går de inte över så får de bli röntgen.

Nu ska vi försöka göra oss iordning för morgondagen och vi lägger oss med lite trasiga hjärtan.Men vi försöker tänka frammåt och att vi snart ses igen även om de blir efter jul. Ha nu en go kväll och var rädd om er och ja skickar många varma kramar i massor till er 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. viktoria

    Så roligt att följa din blogg tycker jag. Vad spännande med helgbarn. Hoppas det kommer gå bra 🙂 Ni verkar så himla mysiga och hemtrevliga 🙂

    Vi har varit familjehem och vi står till förfogande för flera kommuner som kommer höra av sej vid behov.
    Vi vill göra en viktig insats och vill börja när barnen är ganska små. Vi tycker mycket om både barn och ungdomar och kan man hjälpa ett eller ett par barn så är vi glada 🙂

    Ang din värk och så. Du har aldrig tänkt på att tillföra extra. Jag jobbar faktiskt med ett tillskott som ger mer energi och bättre kvalite på djupsömnen. Den reparerar och sätter igång blodcirkulationen,överallt.
    Jag och min familj dricker detta dagligen och ATT nyttigt kan vara så GOTT 🙂 Det trodde jag aldrig, och ATT det kan göra sådan nytta!!
    Jag har på fyra och ett halvt år blivit mycket bättre i mina leder, jag har haft reumatisk värk i flera år. jag kände effekt redan efter några veckor. Både i form av att jag blev piggare och orkade mera, leka med barnen och att jag hade mindre ont. Jag har alltid haft höst och vinterdepressioner och även panikångest som tog tid att göra sej av med, tack och lov har jag inte haft ont av det på 2, 5 år nu 🙂 Jag saknar den men ändå inte!!!!
    Min stora flicka Jessica som fyller åtta år i januari har varit reumatiker sedan hon var ett år (knappt) , hon har druckit vårat tillskott i över ett år. Hon började med detta i april 2011 och jag tog bort hennes värkmedicin med en gång. Hon låg på maxdos dagligen för att ha halten i blodet. Hon hade abstinens av att sluta så tvärt men då tog vi bara B- vitaminerna extra och i oktober samma år hade tösa fått alvedon fyra gånger TOTALT på sex månader!Fantastiskt!
    Dessutom har hon ansträngningsastma och när vi simmar brukar hon bara kunna simma 15 min max sen hade hon det jobbigt, även MED sina mediciner. Efter att ha pratat med friskvårdsterapeut som jobbar med detta och som då hade gett en flicka på 5 år B-vitaminerna vid astmaattacker med gott resultat, tog vi med oss båda delar till badet nästkommande dag, vi måste ju prova 🙂 helt ofarligt! hon fick ta ett halvt glas innan simning och gick upp efter ett tag och tog resten 🙂 hon tog ingen medicin ALLS den låg på bordet oanvänd!! Samma två dagar efter, så provade vi samma metod med samma goda resultat!

    Jag jobbar nu med detta och kommer försöka mej på att visa upp mej på olika mamma-blogg event. Om någon är intresserad av mer energi och bättre sömn 🙂 Bjuder även på smakprov!

    Ha det gott! Hoppas ni alla hade en riktigt mysig första advent.

    Massa kramar från Familjen Björk i Kinnarp 🙂

  2. Carina

    Hej Maria!
    Visst är det sorgligt när man skiljs åt, men då vet man ju vad man har att se fram emot:)
    Vad kul att ni kommer att få helgbarn snart, vilken ålder på dem och hur ofta?
    Ni kommer verkligen att kunna göra skillnad i detas små ryggsäckar, ge dem lite energi…
    Vi fick en förfrågan idag, akut, men tackade nej för det inte går just nu när vi målar om i jourrummet:) hoppas det löste sig ändå!
    Kram Carina