Livet hos familjen wallquist

Tur man får de roliga energi kicken ibland och bara går på :-)

Japp inatt var de storm och regn vaknade flera gånger av att de blåste så ja trodde den skulle komma genom väggen.Vips så ringde telefon alarmet 6.00 upp och pigg som en nötskrika.Kaffe hade Walle redan satt på så de var bara göra sig en macka :-)och väcka skoltjejerna som hade sin skoljogg idag .-) och ute dag hela dagen.Moa fick va.ra hemma idag så hon är pigg och glad att göra sig redo för skolan på måndag.Men de andra packade banan ,macka,kexcholkad och festis,på med gummistövlar och regn kläder.Sen när de var iväg och de andra fått frukost så ville de mysa och slappa lite.Moa tog sig huvudvärkstablett.

Då fick ja för mig att äntligen var de väder för att städa i källaren.Nu brann de i ved spisen och fullt med blöt tvätt framför den som ville bli torkad efter ovädret som var i natt. Började med att sota pannan så ja hade varm vatten klart sen när ja hade fixat färdig.

Efter sotningen börja de ja i ett föråd där de fanns massa gosaker med kläder mössor å en stor dörr som tog halva förrådet.Äntligen så fortsatte blåsten och regnet de var inte lockande att gå ut så de var charmit att vara där i i min ensamhet medan tjejerna lekte.

100_2458

så gött att de blev ordning 🙂

100_2453

så här var de före å nu är de .finare .

100_2454

så blev de sen 🙂

100_2456

Hallen :-)i källaren

100_2461

Tvättstugan behöver en renovering 🙂 med målning .

100_2466

In till badkaret 🙂

100_2467

Pannan 🙂 de ju gammalt hus men blev nöjd men ny städat .

100_2468

nu kan man gå från badkaret utan att bli lortig om föttera.:-) å de ville ju Minonna och Ellen testa .

100_2465

Ville bada  nu när de blev städat och hemtrevligt i källaren.Nu blir de taco mys och främmande av Pia och Peter ,Fanny och Elena. Ha nu en go fredag kram 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. inger

    Gott med lite ordning i källaren……får nog ta mej själv i kragen nån dag så jag får ordning i tvättstugan jag med……..Allt gott ….till dej o dina goa småttingar….!