Livet hos familjen wallquist

Tisdag och många funderingar och onsdagen med mycket go energi givande :-)

 

100_2178

Hej vi hade blodpudding och bacon,rösti till middag .

Japp nu har ja varit lat igen eller kan vara så att de varit mycket.Vi roade oss med att greja igår och ja mådde lite olust känsla i kroppen igår men vi grejade och jag tog en tur till akuten,För att jag trodde nästan att mitt socker var alldeles för högt.Men de kanske är förmycket som rör sig i mitt huvud just nu.Men ja hade 133/70 i blodtryck och blodsocker var 5,7 å pulsen var bra .Så ja åkte hem igen och myste i soffan för att sen vakna till en onsdag som ja längtat efter länge jag skulle få krama om en go vän till mig som inte varit här hos mig på länge.

 

Onsdag vaknar fylld av energi och förväntan att få träffa en go efterlängtad vän som hade vägarna förbi Säffle ,ja var som barnen på julafton så tiden kändes som den stod still.Jag hann iväg och handla och sen börja med maten .Då äntligen kom hon ,blev så glad och varm så jag grät :-)Vi myste pratade och ,fikade och skrattade .Tänk va mycket energi man kan få av att bara krama om någon man saknat och att prata några timmar.

Kom de ihåg mina underbara vänner njut och var rädd om er och varann kramar i massor

Å ja glömde säga att vi har blitt med hamster killar och undrar om man får ha höns i tätbebyggt område :-)Tror vi döper dom till ALVIN ,THEODOR OCH SIMON.

alvin-och-gnget_67832620_181670309_183331453

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Du får ha upp till 5 hönor i tätbebyggt område, men ingen tupp om du inte har lov från grannarna runt om er 🙂
    Men som någon sa ring kommunen å fråga 🙂

    Saknar min hönsapönsar gör jag men räven tog dem så nu får de vara 🙁

    Tack för att du delar med dig av ditt liv 🙂

  2. Sylwia

    Hej.
    Höns utan tupp bruker gå fint, ring kommun å fråg. Jag har e litta dvärghöna som vill ha små kompisar om det skulle va nåt 🙂