Livet hos familjen wallquist

Taket nytt och panel på väggen :-)

Ja de var mycket pysslande igår så därför skriver ja idag.Vaknade och skulle få iväg Evelina till sin praktikplats,väcka tjejligan för skolan.Mina föräldrar kom och hjälpte till med farstu altan.Eller vad man säger våran nya Entre.Jag hade ju tänkt att ha kvar fönstrena för att de var besvärligt att ta bort.Men när man har föräldrar som hjälper till och Walle så fixade de bort dom och tätade,plastade och isolering,så hade man fixat bort dom.Hur enkelt som helst.

100_2045

Min pappa Gunnar i fönster ned tagning.Walle var riktig snickar kunnig :-),själv så försökte j skrapa lite färg på stolparna.Men ja körde lite maktjänst,som att städa,hämta mer virke coh mat,kaffe lagning.

100_2051

Blev som en annan ingång till någon annans hus:-) Lite färg och dörrfoder så kommer vårat hus bli underbart vacker och man blir varm i kroppen.För de kul när andra ser att de händer något hos oss.Med tanke på de gråa väder och regn som var igår,så var de nog mest sol här ändå.Roligt att fixa snyggt och sen Patrik på Tilderuds såg och Bygghandel fick höra mitt tjat om vad ja skulle ha.Jag är ju inte den bästa på att säga måttet på en snickares sätt:-).Men han visste ändå vad ja skulle ha.

100_2050

En mysig lampa sen och när färgen kommer på blir de ett annat.Så Christian,Walle,Evelina hjälptes åt att spika taket.Med hjälp att få så fint under ledning av Mamma Britta och Pappa Gunnar,tur de är så goa.

Även mina och  barnens lycka kom de brev vi längtar att få ,de kommer från Familjehuset Hörnan där jag och dom små kan leka och fika,Tis,Ons och Torsdagar på förmiddagarna.Och Lea,Linn,Moa och Maja på Tis och Onsdagar efter skolan och pyssla mysa och fika.

De var våran dag kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta

    Himmel, vad ni är duktiga! Det kommer att bli görfint! med lite hjälp och god vilja, kan det bara bli bra! kramar till hela bunten♥ Ps: glöm inte Walle♥