Livet hos familjen wallquist

Tisdag ,mera slipning och färginköp,Linn läkaren.

Ja då vaknade man av solen ute och 4 solar som skulle till skolan.Efter frukost och tjejligan gått till sin skola skulle de köpas färg.Och Evelina skulle kolla om hon kunde få praktik här i Säffle:-)Och vi skulle köpa färg till stolparna och fönster färg.

100_2034

Nu skulle vi klara oss bra 🙂 trodde ja men va vi fick slita.Ont i nacke och armar har man nu så ja längtar till sängen.

100_2035

Tillslut så åkte ja iväg och inhandlade en väska med värmepistol från Arnell Byggmaskiner AB som ligger nära oss så nu skulle de bli lättare och roligare med denna och de var de och fint blir de .

Då blev de lättare och finare när man ser resultat,Så imorgon blir de till att fortsätta göra panel och kanske måla stolp.och taket ska upp. Men imorgon har ja ingen go Evelina som hjälp för då har hon praktik på sin tid i säffle och hoppas hon ska trivas.

Vi hoppas på fint väder,så man hinner få de lite finare så grannar ser de händer nått.Minonna och Ellen har varit små prinsessor med tofs i håret ialla fall första tiden på dagen.

100_2031

Å lilla Ellen stack in till grannarna Viktor och Malin :-)medan Minonna hjälpte till med slipning.Walle klippte gräs och skötte tvätten.

100_2033

Pinsamt att få va med på bild:-)

Linn skulle te doktorn idag för hennes snoriga näsa och ögon som rinner,nysningar.Hon fick antihistanminG tablett som hon tar 1 gång om dagen och sen blev de remiss skriven till allergimottagningen Gripen.Frågade även för Evelinas onda revben,så de tog nog stryk på hennes muskel och eventuellt en spricka ,så hon skulle ha panodil och alvedon ett tag. För hon fick en grej från ett piano som de slog sönder.Goa vänner var här med kläder som deras tös hade växt ut. och drack kaffe.Lotta och Jocke. Även Linns goa klasskompis Hanna var här och busade och myste. Som tur va så jobbar han med virke och så han fick ta med till taket eftersom habn skulle hämta Hanna här sen.

Tack för utkörningen  av virket.Patrik och sonen Viktor.De guld att känna goa människor.Åsa kom på kaffe.Sen var goa Christian här och fick lite mat imagen.Nu mina älskade vänner och släkt nu ska jag ställa klockan och gå sova kramar imassor .VAR RÄDD OM ER .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej Maria! Du verkar vara en jättego mamma och person. Full av kärlek och jag gillar att läsa din blogg, MEN kan du börja skriva enligt svenska skrivregler och grammatik? Punkter, kommatecken och frågetecken på rätt plats. Stor bokstav osv. Inte skriva på värmländska utan SVENSKA. Det skulle göra det MYCKET lättare att läsa. Nu får jag huvudkli av att läsa 😉

    Ett tips är att skriva inlägget i något skrivprogramm (Open office, word osv) innan, där blir det rött när det är fel.

    Kramis!