Livet hos familjen wallquist

Söndag och Walle åkte vid 12.00,vi badade :-)

Jaha lite sol finns de att vakna till :-)vi äter frukost jag,Walle och Minonna de andra tjejerna sover som stockar:-)Sen smög vi upp för att kolla lite på tv å där i soffan satt tjejligan bänkade.Efter lite kaffe med Walle så var de dax att köra ner han till Åmål:-)eller om man kör opp de vet ja inte men till Åmål kom hann.

Med som sällskap var Maja,Minonna och Ellen så vi diggade musik hela vägen hem ,då var de dax för mat för att sen åka till sjön medan solen ändå var framme:-)Vi hade med lite dricka och hinkar ,håven och spadar för att kunna vara där en stund.

100_1567

Ellen övar med  armpuffar,mamma kolla ja simmar goa lilla Ellen.

100_1570

Evelina och Minonna min största och minsta av 7 prinsessor:-)

100_1568

De var lite folk som badade 🙂

100_1572

Min syster Kajsas Lilla Kim:-)

Men strax som de var som mysigast så gick solen i moln :-(så då åkte vi hem och Linn bakade muffins:-)

100_1575

Små och stora muffins har  Linn gjort,Hon blir en liten bagerska hon :-)Ja såg en gång en film vars pappa hade döpt sina barn till siffror:-) så i fall ja ska räkna  de så är Linn 7:an fast ja föreslår att säga deras namn.

Ellen var en sväng och lekte med Lilla Kim sen var Bengt snäll så hon har precis kommit innan för dörren ,så nu ska och tjejligan kolla tv och mysa lite innan de är kväll.Ha nu en fortsatt söndag kramar i massor och ha de gött,Jo en sak till ska ja grönne på i soffan när den goa kiruna kille kommer ner och hälsar på oss ,Evelina försöker få hit han till annelundsfesten i augusti så ja hoppas hon lyckas 🙂

KRAMAR I MASSOR VAR RÄDDA OM ER OCH VARANN

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta

    Satt precis och tänkte på Evelina och föremålet för hennes intresse! Ska bli kul, att höra om han kommer! jag tror det..härlig baddag ni haft, och muffinsen hade jag gärna delat med er..Kramar till er alla♥