Livet hos familjen wallquist

torsdag och lite pyssel och minigolf :-)

Ja lite sommarlovs tv och frukost :-)sen blev de att göra liten kanin hage :-)Minonna och ja gick en sväng till affären.De behövdes disktabletter och kanin mat,ja även mat till oss :-)potatis gratäng och kassler fick de bli.Så efter maten så hade ja fått för mig att göra fint vid kylskåpet.

100_1482

så blev de 🙂

100_1484

Hur sleten man blir när man hjälper till

Efter de gick vi en promenad och åt glass,såg lite båt slussning och sen spelade vi minigolf 🙂

100_1489

Glada och mycket bus på vägen 🙂

100_1491

Sluss och bro öppning :-O

100_1493

Vårat vackra Stenmagasin som vi gick förbi för att se slussningen.Där har de lite mat och även nån liten trubadur och sånt.

100_1495

Helst ska de stå så ja får magont ja som hatar vatten och höjder ,små barn som ska se de på nära håll :-)Även Thomas Walle han älskar detta med vatten och båt .

100_1498

Maja spanar på änder och näckrosor 🙂

100_1502

Vi golfade alla.Walle,Evelina ,Lea,Moa,Linn,Maja,Ellen,Minonna,Ja och Matilda extra dottern ,vän.Så vi var ett gött gäng.

100_1508

Maja och Minonna hittade en svan att åka på.

100_1507

Ellen fann en till sig också:-)

100_1511

Vi kollade även på båten som kan ta dig ut till Duse de tar ca 45 min att åka dit i lagom takt den går bara 3 gånger dit och hem.Men vi får väll hoppas de blir fler båtfärder nästa år.De ju bra om de även annonseras bättre nästa gång så kanske man haft bättre genom slags kraft.

100_1515

Minonna ville prova cykeln Ellens me hälm å på pekar på sitt huvud gobiten 🙂

Tog vägen om affären för att Linn skulle köpa sin vinst och lite bröd te kvällsmackan.

Nu sover alla och innan dess så gjorde ja klart med avtorkning av köksgolvet,måste säga att köket bara älskar jag.

100_1516

De så de ser ut när man kommer in i köket.

100_1517

Så blev de med kylskåpet och mjölk maskin.

100_1518

Bordet på den längden just nu.

Efter de gick ja upp för att blogga och då fick ja ut tre tjejer som tyckte de va så varmt.För ja satt på balkongen de var gött så man nästan börkjar bli frysen .-) så nu ska ja in och sova,för imorgon tror ja att de kommer baby besök och de ska bli mysigt ,senare på eftermiddagen kommer Clas till farmor och ska stanna över natten de mysigt de,leka busa med fastrar i olika åldrar.

100_1521

å va gött de va.

100_1523

Mys tyckte Linn.

Nej go vänner och släkt som läser de ja har och berätta,nu ska ja sova och ha de nu bra alla var rädd om er och varann kramar i massor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lilian

    Vilket fint kök ! Inte undra på du tycker om det, där är man ju mycket o grejar. Förra söndan åkte vi förbi Säffle o skulle äte på matstället där du visa, hette det STENHUSET? Men på söndagar hade dom stängt. Vi var där i fjol o maten var jättegod…Så det fick bli mat på TÖSSESTUGAN i stället, det var jättegott där också. Vi hade varit en släng till Arvika där vi bott ,roligt o se hur det ändrar sig. Dom stod o fiska flera st i kanalen där vid STENHUSET, undrar vad det är för fisk dom får?Tyckte systern din o du var väldigt lika på kortet.Jag förstår ni alla trivs som fisken i vattnet i huset.Du får ge barna en goer kram var från mig..o Valle med, han hade ju gjort kaffe till dig, inte dåligt..ha det gott goa familjen från mig

  2. Birgitta

    Gu, vilket fint kök du har! Man blir avis! Mjölkmaskinen, måste väl vara en gudagåva! Hahaa, inte berättade du vem, som vann golfomgången! Visst har man hjärtat i halsgropen, när små barn är nära vatten! Ha en skön dag, goa familjen! Kramar till er alla, glöm inte att ge en speciell till Walle♥