Livet hos familjen wallquist

Fredag och iväg till barnmottagningen :-)

Ja då var tjejligan iväg på sin sista dag på Sommarskoj och jag skulle göra mig och de små klara för att åka till Barnmottagnningen i Karlstad .Sätter mig i bilen och börjar åka iväg i tron om att de är kl12.30 vi ska vara där,till min stora panik ser jag att det är 11.30 och då är klockan 11.15 när vi ser det .SUCK typiskt när hjärnan är inställd på en tid så blir de fel.Men vi åkte hem till mina föräldrar för lite fika och fick även då turen att hälsa på min faster Gun och hennes särbo Bertil.Ellen fikade och sen fick hon tycke att alla skulle göra ett kattpussel tillsammans så vi blev engagerade att pussla 🙂 och vi fick ihop de ,fast de fattades en bit.

Efter fika och pusselmys åkte vi hem till Säffle och handlade tänkte bjuda barnen på våfflor idag:-)Men mitt där ja stod och stekte våfflor så ringde Walle och ville bli hämtad strax efter 16.00 även Michael var klar då.Jag och lilla René åkte ner för att hämta hem en stycke son och man:-)snacka att hon går på full last ha ha .

100_0809

Tror han växt sen ja såg han sist på en vecka har han nästan blitt dubbelt så hög som bilen eller de kanske beror på att ja sitter på backen när ja kör:-)

100_0812

hi trångt

100_0813

Michael ser framemot å få åka till Gekås å handla 🙂

SEN SKULLE PAPPA WALLE IN I BILEN Å DÅ ÄR DE SVÅRT ATT HÅLLA SIG FÖR SKRATT 🙂

100_0815

Lilla söta Walle ni skulle sett va fränt de såg ut när han skulle få på sig bälte .

Ja då är det då fredag kväll och Mampe hjälpte mig att passa tjejerna medan ja hämtade i Åmål och nu är de dax för lite fredags mys i familjen Wallquist .Och idag kommer ÄNTLIGEN Evelina hem å va tomt de är efter henne .Suck hur ska ja överleva när hon flyttar 🙁 Men man måste ju låta sina barn få flyga:-) Men hon är en stor stor social bit och möe bus och skratt och allt går så enkelt när hon är hemma.Men imorgon åker hon till Vänersborg till min systerson Andreas han som skriver i Förskoleverkstan http://forskoleverkstan.com så kommer hon hem bara en snabbis för att sen åka till Kil igen för ytterligare en vecka som jobb.

Ikväll får de bli Fri idrott på tv och bara njuta av lite vila,barnen kommer nog att somna ganska tidigt .

Ha nu en go kväll kramar i massor Var rädd om er och njut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessa

    Jag bara älskar din blogg, och att ni var med i familjen annorlunda 🙂 så gött att höra värmländska igen, är fd. Östgöte som bosatt mig i Norrland men har tillbringat en massa tid i Fiiiilipstaaa o Storfors där jag har släkt så att läsa din blogg på värmländska är hur gött som helst 🙂 Ni verkar vara en helt underbar familj med en massa barn och en massa kärlek. Själv har jag två, skulle nog haft fler om det inte vore för att jag blir så ”sjuk” av graviditeten jag får ligga inne på dropp i perioder eftersom jag bara kräks…MEN jag brukar tänka att jag fick de två ”bästa” 😉 Konstigt att det känns som att jag känner er fastän vi inte gör det 🙂 ha det bäst och jag önskar o hoppas att ni kommer med i nästa ”familjen annorlunda” 🙂

  2. Eva

    Det är så himla roligt att läsa dina inlägg för du skriver ju tom på värmländska!!! 😀 Det märks att det finns mycket kärlek i er familj, härligt!! Ha det gott!