Livet hos familjen wallquist

Måndag och Maja ska leka och vi köpa present till Ellen:-)

Ja som vanligt nu de senaste så har ja varit så trött när ja skulle gjort inlägg:-/Men vill ju så klart berätta vad vi gjorde under måndagen:-)Maja vaknade och var ivrig att komma iväg för att leka med sin kompis Sanna:-)fast först va de ju frukost som skulle i magen.Fick ju låna Christians bil som tur var då han ändå jobbar.

När vi var framme hos Sanna och Monika så fick Ellen gå en promenad på ängen med deras hund Vargtass :-)gissa om lyckan var fulländad:-)Hund står högt på önskelistan hos mina barn speciellt Ellen och Linn .

IMAG1585

Sanna,Maja,Minonna och Ellen ute med Vargtass 🙂

IMAG1586

De blåste idag så man tycker de nästan var kallt :-)bara 15 grader ha ha .

IMAG1584

Finns inget vackrare än en fin sommaräng med vackra blommor:-)  jo klart de finns men de vackert tycker jag.Efter fikat åkte vi hem och for vidare att byta skor till Maja vi tog med Evelina så hon också fick sig ett par skor till avslutningen.Vi handlade även presenter till Ellen och handlade även ett parasoll att ha på balkongen och gjorde mysigt även där med blomlåda och stolar och bord.Med oss hem blev även Rebecca en stund så hon passade på att hjälpa Evelina me läxa.Christian jobbade över länge han så ja hade äran att få låna bilen länge.Blev lite kallare på kvällen och så kom min systers sambo Bengt med släpkärran så vi kan få bort de riset å annat skräp från backen.

Michael kollade till mamma en sväng också sen på kvällskvisten när Rebecca åkt hem å vi hade ätit Gröt och mackor så kom Åsa och Max en sväng på kaffe och lite bus med tjejerna även Åsa fick bli ompysslad i håret för hon är ju Ellens rapunzel med sitt långa hår :-)När vi blev själva och di små varvat ner och nästan strax sov så kom tröttheten på mig så ja somnade med Minonna i knät och Evelina kom och väckte mig så ja kunde göra mig klar för kvällen å krama kudden:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Du har en mysig blogg och verkar vara en jättehärlig person med en minst lika härlig familj! Ni verkar alltid ha så roligt tillsammans!

    Men jag undrar en sak, varför blir dina bilder som du lägger in på bloggen alltid så mörka. Är det nån konstig inställning eller har du helt enkelt en inte så bra kamera? 🙂

  2. Elin

    Hej!
    Jag har tittar på varje program av Familjen Annorlunda och jag måste säga att jag tycker er familj verkar vara så mysig:D Sen igår när jag och min (lilla) familj var på IKEA och handlade mötte jag en tjej som log lite åt mig och min lilla bebis som satt i paraplyvagnen. Jag log lite tillbaks men undrade vart tusan jag hade sett henne förut. Var det någon av mina systrars kompisar jag mött som hastigast? Jag funderade lite, men gav upp eftersom jag inte kom på vem det kunde vara. Sedan frågade min gubbe om jag kände jag igen den lilla tjejen som sa ”söt bebis” om vår lilla Felicia. Jag hade inte ens hört det, så jag sa ju nej… ”Du har ju sett dem tusentals gånger på tv:n”, DÅ slog det mig.. Det var ju Evelina jag mött och en del av er familj som var där. Det var verkligen jättekul att få se er i verkligenheten när man följt er på tv:n:D. Jag hade velat gå fram och säga hej, men ni måste ju få ha ert privatliv, så jag skriver här istället;)
    Ha en fin dag! Kram från Elin