Livet hos familjen wallquist

Lite Lördags och Söndags mys

Hej alla goa blogg  läsande vänner och släkt 🙂

Jag var så trött igår så ja somnade när ja nattade sista barnet tyvärr 🙁 Men gårdag var mysig de badades å vi grillade go mat med bakpotatis och Evelinas goa röra 1 med skinka och en med räkor att ha i bakpotatisen.

IMAG1564

Mysigt med eget pool party :-)Ja Christian och Michael var hemma å skulle tvätta bilen innan de drog ut på en road trip 🙂

IMAG1566

Djupt konsentrerad på att tvätta upp mysbilen.De var Oskar ,Mampe,Matte ,Michael och Christian som drog iväg men de alltid lika underbart mysigt när de tar med sig sina kompisar hit hem 🙂

IMAG1573

Efter att vi grillar,badat och vi blev ensamma så tog vi med oss våra goa vänner /syskon Åsa,Matilda och Robin tillsammans gick vi till furuskogsparken och till all’e kiosken och åt glass.Tror Evelina blev sleten efter glassen eftersom hon lägger sig ner på backen tokfia.Där efter tog vi med alla hem till oss på lite kortspel,och ett glatt skrattade trötta barn så stöp vi i säng och måste erkänna jag bara lyssnade med ett halvt öra att Lorren vann men grattis å va kul för Sverige :-)Evelina och hennes kompisar Robin och Matilda spelade spel och tjatade några timmar längre än mig.

Ja då var de söndags morgon och Mors dag ,ja måste erkänna en sak till jag är inte mycket för detta med morsdag ,för när jag gick i skolan så skulle de målas till höger å vänster en massa morsdags kort och då glömmer ja aldrig att min bästa väns mamma hade dött då och då tappade aj lusten .Nog vore de bra roligare om vi kunde uppskatta varann lite mer till vardagen och säga några goa ord och göra de bra för varann.Men hur som så var de ju lilla fröken Minonna som tyckte att vi 06.30 är de bra att gå upp.Ja då var de bara att sätta på kaffe själv :-)å trött som ja var så satte ja ju mig vid datan och fick mitt första grattis från Ronny å sen skrev Evelina.

 

Christian och Michael de var lite slitna di och Walle ja han hade inte kommit hem än,men ja ville iväg till Karlstad och se på Tess Tingbergs bidrag i fototävlingen där hon fotat oss mig och Walle.Lite kul och få åka in och lägga en röst på henne ,för fota de kan denna tjej :-)Så de tycket Barnen att ja kunde få åka in och kolla på ,jag lånade Christians bil och drog på stereon i bott så håret i nacken reste sig av basen  :-)De fränt med musik som känns i kroppen.

_DSC0050_6456_redigerad-1

Detta kort var med i hennes utställning 🙂 lite pinsamt men de ju så vi ser ut och handlade de om kärlek så förmedlar väll de kortet detta.Ä värme och skratt också.Önskar att jag hade tagit med hela familjen för då kanske de hade fått henne och vinna de fattades dock 7 röster tror ja . Men att komma 3:a är inte illa pinkat av 70 utställare.Så grattis Therese.Tingberg.Mer kort kommer ja ta hos henne.Ja på mina barn och ett familje foto är de tänkt att bli.Är så trött på att vara sliten just nu,känns som om ja kan stå och sova :-)När ja kom hem hade mina barn köpt mig en blomma och lotter en ask CHOKLAD HJÄRTAN :-)och en påse rollo ,fina morsdags kort har ja fått å Lea,Linn och Moa bjöd på fruktsallad till efterätt.

IMAG1581

Detta är kärlek de så öppnar vi den en familje dag så får vi en var :-)så ja spr tills alla mina underbara barn är på plats.Älskar dom så.Efter en stund ja varit hemma så kom en glad lite man hem som hade kört traktor och mysat med likasinnade traktor älskande männsikor.Så nu har Walle haft sin julafton i maj också :-)så nu vill han vara med på Fengersforsdagen i juli då de ställer ut traktorer.Så i år kommer hans önskelista vara kort men lite dyrare :-*)1: TRAKTOR 2: MOPED(GAMMAL)

Nu sitter jag och pratar med Evelina och skriver här och Evelina äter fruktsalladoch resten sover så gott.

Ha nu en go natt och sov gott så höres vi säkert i morgon KRAMAR I MASSOR VAR RÄDD OM ER OCH VARANN.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Underbar bild!
    Jag har tittat på nästan alla avsnitt av Annorlunda Familjer, och blev verkligen förtjust i er kärleksfulla familj. Du och Walle är underbara både som personer och föräldrar, era barn är så himla fina!

    Ni förmedlar kärlek och glädje och visar att det viktigaste är ju familjen. Härligt att se en naturlig bild på ett par som älskar varandra.
    Ni är superfina båda två.
    Kram Lena

  2. Birgitta

    Åh, vilket fint foto! Andas inte det kärlek, vet jag inte vaad! Helt fantastiskt! Jodå, känner igen Walles lycka, när stora pojkar fortfarande är små lekglada gossar!
    Kraamar, stora fina familjen♥