Livet hos familjen wallquist

ännu en go sommar dag å ja har zumba :-) ha ha

Hej alla goa bloggläsare !

Just nu sitter ja ute på lilla altan å våran säger man farstu kvist 🙂 klockan är 22.20 och alla sover i huset utom jag och Walle fast han sitter ju uppe i tv rummet å ser på sport:-) Man hör bilar från stora vägen å någon hund som skäller lite prassel från övervåningen å hemtrevligt knarrav trappan.Dagen började att tjejligan skulle på skolutflykt med hela skolan å få åka traktor och hökärra hos en go mamma och lika go dotter en bit utan för Säffle,lite orolig var ja ju för vädret så de inte skulle bli regn och åska men de fick bara fint väder och mysigt hade de haft det.

Maja,Minonna,Ellen och jag vi gick först till sjukhuset med ett urinprov som Maja skulle lämna,efter de gick vi vidare till hörnan och Maja var så hemlig för hon gjorde morsdags kort som ja inte fick se förräns på söndag och jag fick mysa med mina egna små och andras barn en liten goding somnade så gött i mitt knä de finns inget underbarare.

Efter hörnan blev de fart på oss in å handla och sen hem för då skulle goa Åsa hjälpa mig passa barn medan jag var på samtal med Evelinas mentorer.Men de var ju lugnt allt flöt på som tur var å nu hoppas hon kunna få lite sommar jobb där hon har sin praktik om de kanske har någon vecka för henne.Så nu blir de praktik i 3 dagar dom veckor de kvar fram till sommarlovet .Så de gällde att fixa bra matlåda tills imorgon.

När vi väl var hemma igen så började jag med maten och sen hade tjejerna bestämt vi skulle sitta ute och äta i syrenbersån så vi gjorde mysigt där :-)Evelina hon finklippte gräset hon å krattade denna rediga tjej

lawnmower_495Sån här tänkte ja köpa till Evelina ha ha undrar om hon gillar färgen .

Idag var jag glad att tv inte var här för gissa ja ni hör rätt å läser med ja har prova ZUMBA  å gissa om jag kanske behöver få hit en löftkran till morgonen ha ha ja kanske inte kommer upp mina höfter å knä men ja tänkte har ja kunna låtit folk sett mig när ja har lek skridskoprinsessa på tv så måste ja ju våga prova å di var så snälle allihop å ingen abulans behövde hämta mig ,men kul var de så nu försöker ja dricka på mig vatten för jag blev varm å måste erkänna att lite kul var de med .

imagesCA70N7HRHa nu en go natt ja ska stappla mig in te sängen och försöka sova tack Åsa och Evelina för ni tog med mig på en upplevelse ja sent ska glömma.

Kramar och var rädd om er och varann så ser vi vad familjen Wallquist hittar på imorgon PS ja vet att städa står på schemat får se om lusten infinner sig annars så tar ja tacksamt emot frvilliga som vill hjälpa mig städa .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie eriksson

    jag vill oxå pröva zumba men är orolig för att alla har jättesnygga kläder o är jätte duktiga

  2. Kerra

    Vad duktig du är som testat zumba, jag är så okordinerad så de kan jag ej, haha hade bara skrattat åt mig själv 🙂 Vi kan byta du städar hos mig och jag hos dig, roligare då 😉 ha en bra natt, kramis

  3. Birgitta

    Phu, hur orkar du kvinna?? Du är igång, från tidig morgon till sena kväll! Min beundran har du tusenfallt..Kryp i säng, sov gott goa du! Kramar om♥