Livet hos familjen wallquist

Tisdag å doktorsbesök :-)

Vaknade och kände mig lite bättre fortfarande ont i ryggen och känner mig lite yr.Hade sängen full av barn som ville värma mamman 🙂 Minonna på ena sidan för hennes hemska hosta och Maja och Linn.Men de fick stanna hemma från skolan en dag till tycker de så svårt att veta när de gått 48 timmar när de spyr om varann.Själv så har ja fått någon skit i min tumme .

IMAG1381

u inte så kulit direkt men nu fick en doktor se på den och då fick ja Flukloxacillin som ja ska äta i 10 dagar så nu hoppas ja att med medicin och omläggning att den blir bra och man är ju hela tiden tvungen att slå i den så just nu ser de ut som om jag gör tummen upp hela tiden 🙂

IMAG1384

Vackert omslag med sprit :-)så den ska bli bra.

Annars har ja försökt att vara lite mer på g idag än ja varit i några dagar,solen har ju hjälpt mig påtraven idag också.Evelina har peppar peppar klarat sig från att bli sjuk men just nu klagar hon på ryggen så de kan ju finnas risk att de blir förkylning av de för så börjar de på mig.Sen var hon ju så gullig och var min bloggare igår för ja orkade som sagt inget gick och la mig kl21 fast ja i stort sett sovit i två dygnför jag har låget på en madrass i tv rummet och barnen har fått värmt mig och vi har plöjt igenom några dvd Trassel,Nalle puh och Bilar.Sist men inte sämst så såg ja Svensson svennson dom är ju för härliga .Ja annar idag har jag som sagt försökt att vädra och städa bort allt vad baciller heter .

Minonna och jag var ute en sväng i trädgården och hängde tvätt,då kom Christian hem och åt lite mat och var i städar tagen med trädgården,så imorgon får väll ja försöka åka te tippen med skräp och ris så de blir fint innan helgen.Tur i oturen så hade vi ju beställt en båt resa med mina föräldrar och min syster och man. Men Walle hade inte fått ledigt så vi bokade av den resan i tid som tur var annars hade vi stått där med sjuka barn och inte kommit iväg på resan.

CIMG2968

Så blev de ska bara försöka fortsätta i trädgården när man blir frisk och de väder för det.Barna älskar sin studsmatta de passade också att få luft en stund 🙂

mina bilder 233

Högen blev ganska stor synd att man inte får göra Majbrasa i trädgården själva men de gött om skiten kommer bort :-)Man mår gött i kroppen och själen när man får pyssla lite fast detta ska ju inte ja ta åt mig äran för de var Christian och Evelina som gjorde de :-)Gött och mysigt att barnen vill hjälpa till i trädgården.Imorgon tror jag att Linn ska gå ialla fall för då har de gått ända tills onsdag för att hon spydde sista gången i söndags morse:-)

Nej mina vänner nu ska ja gå sova man blir sliten av att vara sjuk själv och att ha barn som behöver en om natten 🙂

Tack nu än en gång för att ni skriver så goa kommentarer till mig och Många tack och kramar till Evelina som skrev i min blogg igår och de charmiga bilderna hon liknade mig med de gillade jag :-)Kramar i massor och var rädd om varann och er så höres vi och kanske ses några imorgon <3 <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerra

    Skönt du börjar bli bättre nu Maria, måste varit jobbigt när alla e sjuka på en o samma ggn eller löser av varandra. Här blir det också tippen på lördag, då vi ska ha visning på huset hoppas nu då de är intresserade.

    kram på dig, Kerra

  2. Älla

    Hej Maria!

    Hittade din blogg av en slump.(yippi) Kul att läsa 🙂 Jag följde er på TV och tycker att ni är en mysig familj! Kommer ni vara med igen? Ni är otroligt populära ska du veta!! Det där med 48 h- regeln gäller först och främst vinterkräksjukan men bra regel om man har en vanlig magsjuka också. Timmarna gäller från och med den ”sista spyan eller sista diarren”, alltså efter att det slutat.
    Jag jobbar på en förskola så jag är helt säker 🙂 Hoppas ni mår bättre nu allihop och lycka till i det nya huset! Kram/Älla