Livet hos familjen wallquist

En ganska vanlig lördag möe i görningen :-)

Ja den började som vanligt väldigt tidigt fast man tycker att man skulle kunna sova .Frukost sen melodikrysset,ganska grå kallt ute fast solen kommer:-)Maja var så lycklig hon skulle få bli med Carro och Iza på bio Piraterna i 3d.Medan de andra tjejerna lekte med enkompis och väntade på en annan också.

Vi fick ju hit en gör go bra fotograf  som skulle ta lite kort på mina föräldrar så de kunde få ett mysigt kort på sig och vi barn kunde få ett lite mysigt nytt kort på våra föräldrar ,Eftersom de inte tagit ett kort sen brölopps kortet å de var ett par år sen de tog de.om ja inte minns fel så tror jag de gifte sig 1955 . Även Walle och jag skulle ta ett mysigt kort .

Eftersom vår dörr alltid står öppen så kom även min syster och Bengt så de fick kaffe och bestämma tid för sitt kort som dom också skulle ta.

När de var gjort åkte Bengt och Walle iväg för att kolla lite vedhögar,Då passade jag Ellen,Minonna,Kim och syrran Kajsa på att gå köpa lördagsgodis.Nu var solen var och go så de var skönt att vara ute.

IMAG1361

Lilla Minonna på promenad och gött å få luft trots sin krupp hosta

När vi  kom hem med lördagsgodis så möttes jag av en sjuk Linn som börjat spy . Så då fick tyvärr deras kompis Hanna åka hem jag var inte poppis då ska ni veta Moa och Lea försökte med att om vi inte är i samma rum då men är de spysjukan så får vi ju de garanterat :-/

Nej mina vänner nu ska ja hämta mig en madrass och sova på golvet inne hos Linn med en liten Kruppsjuk Minonna och en febrig Ellen för di blir ju så mammiga när de inte mår bra.

Ha nu en go lördag  och glöm inte bort å var rädd om varann och er <3

KRAMAR I MASSOR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kicki

    Åh hoppas ni andra klarar er! Magsjuka är inte roligt och för er som är så många måste det bli riktigt besvärligt….