Livet hos familjen wallquist

Bröllops dagen var igår på tv :-)

Hej ja igår var de då sista avsnittet av Familjen Annorlunda 🙁 inte kul men de var väldigt kul att ni ville vara med på vårat personliga bröllop 🙂 .Min bästa vän sen barnsben har ja fått som kaffe å gå sällskap,tölsällskap hon hade bestämt att sista programmet så ville hon vi skulle äta plank stek :-)så här skulle göras plank stek hela 14 st gjorde vi å de åts gött å mätta sen blev de tårta för att fira Lea och Moa s 10 årsdag.Men innan vi gjorde maten så planterade Minonna och Evelina lite blommor i ute krukorna.Gör mysigt blev de.

 

IMAG1155 bröllops skål

 

bild vid vigseln

 

Ja annars hände de inte så mycket igår mer än att Åsa och jag skulle handla till planksteken.Evelina och Minonna planterade och sen var de till att förbereda för att få klart moset.Efter Maten blev de till att gå upp å se på Tv och äta tårta 🙂

IMAG1159

Evelina och Mampe :-)Mätta å full koll på vad alla gör 🙂 ¨ha ha

IMAG1162

Mysigt med alla som var här å åt de var Mampe,Max,Matilda,Åsa,Christian,Michael,Evelina,Jag,Moa,Lea,Linn,Maja,Ellen och Minonna 🙂

IMAG1161

Åsa drecker öpp barnens saft 🙂 <3

IMAG1166

Så kollade vi på Familjen Annorlunda s sista avsnitt å hur de blev när vi gifte oss och hur Norrströms fick sitt namn på sitt hus och fick mysig främmande 🙂 och Walhströms resa med allt de gjorde.Tråkigt å tomt kändes de när de var de sista för denna gång ,snyft snyft :-(Å så skulle ja in och skriva av mig och sätta in bilder i min blogg men då var de error -Därför denna uppdatering i dag:-)-

Annars idag har de gått från kl 6 i morse så nu är ja så trött å behöver få sova innan ja somna:-)Varit i karlstad hela dagen å kört bort lite skräp från lägenheten och tog med lite som var kvar i den.imorgon sk de städas och göra klart så mycket som möjligt :-)vill snart lämna nycklarna.Tänk va skönt de är när de kommer besök så spontant å ja fick en fin bukett med vitsippar:-)Carro kom med sina goa barn Isa,Leah och Benjamin. sen kom Åsa och goa Max på bus och fika de livet de älskar när de kommer folk. Te fredag kommer våran goa barnflicka Rebecca som vi hade på mamma,pappa barnmässan och hälsa på ska bli så mysigt. Ha nu en en go natt och var rädd om er.kramar i massor .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vilket otroligt vackert och personligt bröllop! Det kändes verkligen genomtänkt och väldigt ”ni”. 🙂

    Hoppas som så många andra på att vi får följa er ytterligare en säsong!

  2. Annika Mårtensson

    Hej goa Maria!!
    Ville bara säga att jag älskar er familj,tycker ni är helt underbara!!:)
    Vilka fina,snälla,goa,hjälpsamma barn,ni har gjort dem till..Måste krävas ett enormt tålamod och mycket kärlek.
    Grattis på er bröllopsdag,ni var jätte fina!!Blev lite rörd till tårar när ni läste era kärleksförklaringar…Kommer att sakna er på måndagarna,men hoppas få se er irutan nästa år:)
    Ska se reprisen idag kl 18.00:))Kram/Annika från Malmö

  3. Mona-Lisa i Finland

    Sorgligt att det var sista avsnittet. Ni var jättefina!
    Bra att ni hade barnvänlig mat såsom tacos. Varför krångla till det med nåt som barnen inte skulle ha ätit? 🙂
    Vi hade köttsås och potatis på vår dotters dop ifjol, trots att mina föräldrar tyckte att det inte alls passade sig. Men det var så mycket godare än smörgåstårta. Alla åt kött och potatis.

    Vi hoppas att vi får se er i en säsong till av Familjen annorlunda. Ni är så härliga.
    Många kramar till er fina familj!

  4. PaulinaW

    Det var sorgligt att de va sista avsnittet. Men ni hade ett jätte fint bröllop 🙂 Och jag tycker om eran familj jätte mycket! alla verkar så glada och lyckliga hela tiden!

  5. Caroline A

    Jättefint bröllop, blev nästan lite rörd då jag såg det. 😉
    Tycker ni är en sådan härlig familj, vill se mer av er! 🙂

    Hoppas ni får en GLAD PÅSK!!

  6. Ditte

    Hej! Vill bara tacka för att jag fått ta del av en liten bit av ert liv! Du har en jättehärlig familj! Barnen verkar vara så snälla och rara (och söta!)! Ert bröllop var jättefint! Jag är själv mamma till sex barn och tycker att det är så roligt att få se hur andra med stora familjer har det!
    /Ditte

  7. Malin Östlund

    Hej! Har precis sett reprisen på sista avsnittet av Familjen annorlunda. Så tråkigt att det är slut och jag hoppas jag kommer få se mer av er om det blir en till säsong, ni är en fantastisk familj. Kunde absolut inte hålla tårarna tillbaka när de visade ert bröllop, så vackert! 😀 Fortsätt vara de ni är så hoppas jag vi får se er i tvrutan snart igen! Kram / Malin

  8. Evonne

    Tack för en undebar säsong me er 🙂 O vilket mysigt bröllop det var 🙂
    Har ni flyttat?
    Glad Påsk till er alla 🙂

  9. Anna

    Satt givetvis framför tv och tittade på FA.
    Tårarna rann när ni gifte er! Grattis till er fina! <3
    Jag hoppas innerligt att det snart kommer en nysäsong!

    Kram Anna

  10. Mimmi

    Ja det är tråkigt att det var sista avsnittet på tv i måndags. Men det var så roligt att se er och erat bröllop var fantastiskt fint. Ni är så goa´& fina !! Kommer att sakna er, men det är tur att du har bloggen så att jag kan läsa om er där 🙂
    Ha det så gott & var rädda om er !!
    GLAD PÅSK !!
    Massor av kramar till dig & din härliga familj ♥ღ

  11. Madde

    Hej Maria!
    Vill tacka för en underbar säsong av Familjen Annorlunda 🙂
    Dessutom ett stort grattis till vigseln!
    Jag uppskattar dig och din fina familj för den glädje, kärlek och omtanke ni sprider, du och familjen är en av mina förebilder. Tack!
    <3

  12. Fiffi

    Ni är fantastiska människor, med hjärtat på rätt ställe.Det är så mycket kärlek i er familj och ni lever just som vi, för familjen. Utan mina barn är jag ingenting och det är så jag vill ha det,konstigt för endel men inte för mig. Både jag och min särbo satt och log varje gång ni var i rutan.

    Kram och glad påsk

  13. carina

    så fina ni är kommer saknar er har varit så givande att titta på er ha en riktigt glad påsk kramar

  14. Annelie

    Åhhhh, va tråkigt att det är slut på Fam. Annorlunda för denna säsong!!! Tur att vi kan läsa din blogg annars hade jag nog slitit mitt hår =)

    Så underbart ert bröllop var, många tårar blev det ♥

    Och så fint ni har det i huset, syns att det är kärleksfulla människor som bor där.

    Ha det nu så bra!

  15. Birgitta

    Det är verkligen vemodigt, att serien är slut! Vad ska man nu göra på måndagskvällarna, vad ska man längta till???? Men gud, vad ni var fina!!! Och barnen! det hade jag inte velat missa! Så nu är du en ärbar kvinna fru Wallquist!!! Ni har all anledning att vara stolta över era barn! Kramar i massor♥