Livet hos familjen wallquist

Vinn Disney´s Lady och Lufsen

Lady & LufsenNu är det dags för tävling igen! Idag tävlar jag ut 3 stycken Lady och Lufsen filmer! För att tävla ska du skriva vilken Disney film som var din favorit när du var liten och en liten motivering till varför just du ska vinna!
Lycka till! Tävlingen pågår tom 3/4 kl 23:59!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Jag älskade Askungen som liten, eller det jag minns från fillmen då det var på julafton när mössen skulle sy klänningen som var det jag i princip såg. När jag var runt 8-9 år ville jag hyra filmen, men min pappa, som INTE ville se Askungen, fick mig att välja Jönssson-ligan istället.

    Nu har jag precis börjat läsa Lady och Lufen för min 3½-åriga dotter och den gillar hon verkligen! Speciellt Lady och Lady´s valpar.
    Då det är många andra utgifter som skall avverkas nu i påsk, så våre det extra roligt (för mig) att få vinna filmen och ge min dotter i påsk present.

    Må så gott!

    Vänliga hälsingar
    Isabelle

  2. Emma S

    Första gången jag var på bio såg jag Bambi tillsammans med mina föräldrar och jag grät och tyckte så mycket om den. Nu vill jag gärna vinna filmen om Lady och Lufsen så att vi har något att se eftersom vi är mitt i en vattkoppsepedemi bland barnen och jag ser många sjukdagar framför oss.

  3. Malin

    När jag var liten var min favoritfilm Lejonkungen. Nu vill jag börja samla disneyfilmer till min lilla tjej. Tycker att dom är så bra!

  4. annsophie bergqvist

    Min favorit film va Törnrosa-åh prinsessan Aurora. Har en dotter som är helt betuttad i denna filmen oxå.
    Härom dagen gick en liten info film på en av barn kanalerna om just Lady & Lufsen. Min flicka IdaLi skrattade lite gott då vår hund som nu är i himlen oxå heter Lufsen. Hon sa: Han ser lika tokig ut som min Lufsen. Mamma jag vill se denna filmen. Tyvärr har inte vi den så det blev en del tårar. Så den vore toppen att vinna.

    Måste sen tillägga att ni är bara för goa som familj <3

    Kram AnnSophie

  5. Katarina i Lycksele

    Skoj med tävling! Min favorit som liten var Skönheten och Odjuret, att skönheten sitter på insidan och att det finns en för alla var nog det som jag tog med mig från filmen. Jag skulle gärna vilja se Lady och Lufsen tillsammans med mina töser, det känns som en film som passar alla åldrar. Skönheten och odjuret är lite för läskig för mina små så den får vi vänta med.
    Glad Påsk/ Katarina

  6. Catrin (Fröken C)

    Fram till Tarzan släpptes så var favoriten Lejonkungen. Lejonkungen var en mäktig film, men Tarzan får mig att gråta varje gång jag ser den.

    Jag vill vinna för att kunna ge min dotter det jag fick, bra och sevärdig film. Det är just vad disneyfilmerna är. Denna film kommer att ingå i vår samling av disneys klassiker.

    Kram kram! 🙂

  7. Diana

    Jag tyckte Ariel var bäst när jag var liten, och älskar fortfarande alla Disney filmer..Min sons älsklingsfilm är Oliwer och gänget trots att han inte är fyllda 3 än, och jag tror att han även hade älskat Lady & Lufsen, då han är helt såld på hundar..:)

    Mvh Diana

  8. Linda

    Hej! Min absoluta favorit när jag var liten var Lejonkungen, den är ju bara så himla mysig. Nu har jag en 1-åring hemma som gärna skulle vilja lägga beslag på en Lady & Lufsen film! Det vore ju så gosigt att få se den med henne.

  9. Maria

    Lady&Lufsen var en favorit tillsammans med Askungen.

    Nu som vuxen är favoriten Lejonkungen.

    När jag var liten såg man ju inte på film så som idag så det var ju mest på julafton man såg på disney i Kalles jul. Jag tyckte alltid Lady var så söt i filmen.

  10. Rebecca

    Djungelboken. Tyckte Tarzan var en toppen kille. Jag vill vinna för jag älskar disney och hundar. Ladys tindrande ögon är så otroligt vacka.

  11. lindisha5barnsmamma

    hej
    min favorit film när jag var liten var tjuren Färdinan
    vad jag älskade den tjuren och på julafton bara måste jag se det klippet när de visar det på Kalle ankas jul att han sitter under korkeken och luktar på blommorna barnen skrattar åt mig och säger
    mamma är inte du för stor för disney och nej man kan aldrig bli för stor för de.
    det hade varit kul att vinna filmen för att överaska barnen med just en disney film.ja och mig med så klart:)

  12. Cecilia Vadlin

    Hej!

    Min absoluta disneyfavorit har alltid vart Den lilla sjöjungfrun. Jag övade ständigt sångerna och i badkaret övade jag på att simma som en sjöjungfru med benen ihop som en lång stjärtfena.
    Jag älskar disney och samlar på filmerna men just nu lägger jag allt på mitt blivande barn som kommer om bara 5 veckor. Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna då jag inte anser mig kunna lägga pengar på en film till mig själv nu utan allt går till bebisen <3

  13. Idah

    Varje gång vi äter spaghetti med köttfärssås här hemma ska min kära fästman ge mig ena änden på en lång spaghetti för att snylta till sig en puss. Våra barn tittar lika förvånat varje gång och undrar varför vi spaghettipussas. Om jag vinner filmen får dom förklaringen till denna pastaköss! 😉

  14. Ia

    Askungen utan tvekan, prinsessan med dom fina skona. Sådana skort villle jag gärna ha. Jag vill vinna för jag och mina prinsessor har inte sett hela Lady och Lufsen . Utan bara den snutt som man kan se på julafton.

  15. Petra

    Vilka minnen det kommer upp när man läser om vilka favoritfilmer alla har! Ja tänk Dumbo, va jag grina när han inte fick va hos sin mamma.. Å lika med Micke & Molle å den dumma jägaren, (hade väl aldrig trott att jag som vuxen skulle fastna för en jägare ;),) Sen Lady & Lufsen, favoriten på julafton, å tänk när jag som 10-åring fick en egen Lady! Ja, en spaniel iaf fast han hette snobben 🙂 Vill vinna filmen så vi kan ha en riktig myskväll med barn & syskonbarn å naturligtvis popcorn till dä. Säker på att alla barna kommer att gilla den, dom egna, 16,16 & 22 har ju sett den förut på nån raspig VHS men syskonbarnen på 2 & 5 blir det nog en ny film för.

  16. Annelie

    Glömde ju motivera varför just lilla jag borde få vinna =)

    Själv tycker jag att jag borde vinna för att min familj har det så kämpigt och har haft det i 2 års tid och inte vet om det någonsin ska bli bättre. Min man insjuknade i en ovanlig sjukdom som är obotlig, jag har nu blivit utförsäkrad från AF för att jag hade föräldrapenning mer än 364 dagar (jag visste inte om dom nya reglerna och fick ingen info) så jag har ingen inkomst alls, vi måste flytta från huset som vi hyr för jag orkar inte sköta allt själv när min man nu är så sjuk. Men när jag skriver detta så ser det mest ut som ett ”tiggarbrev” men när jag tänker på varför jag skulle förtjäna att vinna filmen så är det ju för att jag är ganska stolt över mig själv som kämpar på för min stora familj.

  17. Annelie

    Min favoritfilm var snövit och det är det nog fortfarande =) Den är ju både spännande, läskig, rolig, sorglig, glad, lycklig och har bra musik!!

  18. Anita

    Favvo Disney är Djungelboken, såg den 1:a gången på min 1:a bio som familjen gick på. Skulle vara kul att vinna, kan titta på den med min kompis barnbarn på besök. 🙂

  19. Nathalie

    Min favorit film var och är Lejonkungen, tycker den är så roligt men även sorglig när simbas far dör. Jag vill gärna vinna filmen för då har jag att vissa något mina syskonbarn när dom kommer på besök, då kan vi krypa upp i soffan med läsk och pop korn och bara mysa till filmen 🙂

  20. Elin A

    Min favorit var Robin Hood när jag var liten:)

    ” Denna film vill jag gärna vinna, så jag och barnen in i fantasins värld kan få försvinna”

  21. Anna

    Min favoritdisneyfilm när jag var liten var Dumbo 🙂
    Tyckte att den var så sorglig men hade som alla de andra ett lyckligt slut.
    Jag önskar vinna Lady & Lufsen som en barnvaktshjälp 🙂 åt mina 3 stora barn (16,18,20) som snart ska få passa sina småsyskon (snart 2 & 6 år) då det börjar närma sig förlossning för mig.
    Kan vara bra med ett ess i rockärmen då, så som en alldeles ny Disneyfilm kan vara.
    Ha det gott!!

  22. Hanna

    Vad konstigt. Nästan hela min kommentar kom INTE med. Så gör ett nytt försök! Jag älskar disneyfimer och Robin Hood var nog min favoritfilm som barn. Jag vill vinna för att jag har 4 förkylda killar mellan 5 månader och 10 år här hemma och en ny film skulle göra att jag har en sportslig chans att hinna vika tvätten!

  23. Johanna

    Min favvo film var lady och luffsen och Micke och Molle =)

    Jag skulle vilja vinna filmen till mina barn för att dom alltid kämpar i skolan trotts lite svårigheter….och för att min minsta dotter sa att hon såååå gärna skulle vilja ha denna filmen när hon såg den på reklamen hon älskar djur och sen fyller hon snart år skulle vara roligt att kunna ge henne filmen hon önskar sig =)
    Hälsa till Lea och moa från Mickis hon saknar dom och tycker de är så kul att se er på tv =)
    kram

  24. Annelie

    Hej!
    Min favoritfilm när jag var liten var Askungen. Mina två söner gillar också disney filmerna, så det hade varit kul om vunnit den så vi hade haft en ny film titta på ihopa, en mysig filmstund. Kram

  25. lena

    Måste först säga att du har fina och väluppfostrade barn:-) ””’min favvo film är skönheten och odjuret:-) lipar än idag när jag ser den:-) skulle behöva lite filmer till mina små. Min äldsta är 27 och yngsta 1 år:-)

  26. Jessica Mellqvist

    Olika åldrar har olika favoritfilmer från Disney, även om jag var en riktigt Astrid Lindgren fantast som barn. Men den största av dom alla var nog lejonkungen. Var typ 15-16 år när den kom, men som tur var fick jag en lillasyster när jag var 15 så jag hade en perfekt täckmantel. När jag nu har en 7-åring som älskar samma film så kryper jag mer än gärna upp i soffhörnet. Hoppas på vinst för att komplettera dvd-samlingen. Denna hat vi inte sett mer än den lilla snutten på julafton.
    Kram, Jessica

  27. Fröken M

    Åh jag vill vara med !!
    Min favorit var lilla sjöjungfrun och den såg jag säkert 100 gånger varav minst 5 gånger på bio !?
    På den tiden hade jag gärna bytt bort mina ben mot fenor och den där snäck bh:n ska vi inte ens prata om… 😉

    Kram från en annan Karlstad tjej !

  28. Pia Milton

    Hej!

    Min favoritfilm var Oliver och gänget, man hamnade i ett härligt gung med all musik 😉

    Skulle vara jätte kul att få vinna denna film till mina tre barn, som också älskar djur lika mycket som sin mamma.

    Ha det bäst!

    Kram

  29. Sandra Michelle

    Min favoritfilm från Disney var Pocahontas. Jag minns hur jag drömde om att bli indian!

    Jag vill vinna då jag älskar Disneys filmer. Deras filmer är så bra då även vuxna kan se, så när barnen tittar sitter även jag i soffan. Nu har vi sett Alice i underlandet väldigt många ggr så det behövs lite förnyelse. Då vore Lady och Lufsen toppen! Så mysig film!

  30. Lisa - Mamma till finaste Elvira

    Min favoritfilm var lady & lufsen & Snövit som barn.
    Min dotter är 15 månader & hon älskar denna filmen när vi hyrde den. Vov vov säger hon varje gång 🙂 Hade varit såå kul att vinna denna till min dotter 🙂 Hon hade blivit så glad.! Och jag med.
    Denna filmen kommer gå varm hemma i dvdspelaren kan jag lova. Bästa disneyfilmen!!

  31. malin

    Svårt att säga men jag tror att det var Lady och Luffsen. Min dotter hat sagt att hon önskar sig den Lady och Luffsen , också har vi precis köpt oss en Blu Ray DVD så det vore perfekt att få en sån film. Jag föjer familjen annorlunda och din blogg,

  32. Anna-Karin

    Helt klart Behrnad och Bianca sån härlig fim spännande och underhållande och fin. Även Lady och Lufsen är en av favoriterna. Vi hade den som VHS förr och nu när mina egna barn kan se den så har vi ingen spelare.
    Mamma till 3 små troll som älskar film och myskvällar.
    Härlig blogg med många goa skratt 🙂

  33. Margitha Hagenvald

    Hejsan !
    Jag minns inte själv vilken jag tyckte bäst om när jag var liten.Det är ganska länge sedan.Men mina flickor tyckte mycket om askungen och Pongo och dom 101 Dalmatinerna. Mina pojkar tyckte mycket om Robin Hood. Jag har 4 vuxna barn i dag.Och 2 ubderbara barnbarn.Dom skulle jag vilja överraska med en DVD från dig.

    Margitha

  34. Margitha Hagenvald

    Hejsan !
    Jag minns inte själv vilken jag tyckte bäst om när jag var liten.Det är ganska länge sedan.Men mina flickor tyckte mycket om askungen och Pongo och dom 101 Dalmatinerna. Mina pojkar tyckte mycket om Robin Hood. Jag har 4 vuxna barn i dag.Och 2 ubderbara barnbarn.Dom skulle jag vilja överraska med en DVD från dig.

    Margitha

  35. Margitha Hagenvald

    Hejsan !
    Jag minns inte själv vilken jag tyckte bäst om när jag var liten.Det är ganska länge sedan.Men mina flickor tyckte mycket om askungen och Pongo och dom 101 Dalmatinerna. Mina pojkar tyckte mycket om Robin Hood. Jag har 4 vuxna barn i dag.Och 2 ubderbara barnbarn.Dom skulle jag vilja överraska med en DVD från dig.

    Margitha

  36. Margitha Hagenvald

    Hejsan !
    Jag minns inte själv vilken jag tyckte bäst om när jag var liten.Det är ganska länge sedan.Men mina flickor tyckte mycket om askungen och Pongo och dom 101 Dalmatinerna. Mina pojkar tyckte mycket om Robin Hood. Jag har 4 vuxna barn i dag.Och 2 ubderbara barnbarn.Dom skulle jag vilja överraska med en DVD från dig.

    Margitha

  37. Kerra

    Hmm som liten var svårt, vet jag gillade och hade boken Törnrosa samt pongo och perdita, så de är ju två filmer jag gillar också. Men när min snart 21 åriga dotter var liten var de alltid lilla sjöjungfrun och Alladin samt pocahontas de gillar jag med och en massa annat. Lady och lufsen hade jag aldrig så skulle vara kul att vinna den och se på tillsammans med familjen 🙂 ps senaste familjen annorlunda så kände jag igen mig så mycket så jag hade tårar i ögonen, handlade om er seperation. kram och du är underbar för den du e…

  38. Mia

    Måste nog varit Herkules ! och den filmen du lottar ut vill jag vinna till min brors dotter. Hon älskar disney filmer.

  39. Anna

    Min favorit disney film som liten var just den du lottar ut! Och jag hade blivit så sjukt glad om jag fått äran att vinna!
    Kram Anna

  40. Marie

    Min disney favorit var törnrosa när jag var liten. Jag vill vinna för jag älskar teckande filmer och för jag aldrig har sett hela Lady och Lufsen, utan endast den lilla snutt som visas på julafton.
    P.S Alltid roligt att läsa din blogg Maria och se din härliga familj på tv 😀

  41. Anneli

    Minns knappt vilken som var min favorit, men Lady och Lufsen minns man ju ifrån det att man va liten och från jul.
    Jag skulle gärna vilja ge den här filmen till barnens lillkusin som blir ett år den 16 maj. Lilla Tove var mycket efterlängtad precis som de flesta barn, men det tog många år och det var verkligen på de allra sista provrörsbefruktning som :-)det lyckades. Så jag hoppas på lite tur

  42. Tea

    Min favvo film va mio min mio =) Så bra film älskar den än i dag fast jag är 30+ =)

    Skulle vara kalas kul att vinna filmen till mina bus barn som älskar att kika på film under regniga dagar =)

    Ha en kalas dag =)

    Mvh Tea

  43. Majsan

    Bambi på hal is var favoriten, å varför ska jag vinna? Jo för att mina barn älskar Disneyfilmerna och än finns det plats i DVD-hyllan :).

  44. Eva

    Min favorit som liten va Askungen..å den kan jag se än idag om och om igen =)

    Skulle vara trevligt och vinna då jag har två underbara barn som älskar att kolla på DISNEY filmer på helgerna.

  45. Sylwia

    HEJ!
    Min favorit när ja va litta va Dumbo 😉
    Skulle tro att lillemannen gillar Lady & Luffsen för han är alldeles stöllig i hunner 🙂
    Kram

  46. Laura

    Min favorit var Skönheten och Odjuret 🙂

    Motivering : Har 4 flickor här hemma, och ibland är det skönt och kunna slå på en film åt dom. De ser ut som 4 små ljus där framför tv:n 🙂

  47. Nathalie

    Jag hade många och däribland fanns Lady o Luffsen. Jag tycker att jag ska vinna så min dotter får chansen att börja tycka om den lika mycket som mig och så är de ju ett litet plus till mig också 😉

  48. Sandra Nensén

    jag tror nog att det var askungen då det var mycket djur i och självklart så fanns det en häst som jag läängtade så mycket efter att se tyvärr fick man ju inte se den så ofta 😉

  49. Madde

    Min favorit var lady o lufsen när ja var liten o älskar när de visas på jul . Jag vill vinna för att ja vill att min son ska se denna underbara film han älskar dessutom hundar 🙂