Livet hos familjen wallquist

Älskar sköna kommentarer :-)

Man kan bli stolt ,varm och väldigt glad när man som vanliga jag kommer med mina goa ungarså frågar dom är du en av mammorna i annorlunda:-) eller när kan i hissen får åka med SVEN-ERIK MAGNUSSON och han ler och säger på värmländska å va gött å få åke med en kändis ,ja vesst är de kul de töcker ja så skratter jag gött för är de nån som är kändis så är de ju han. Fast ja blev ledsen glömde få hans autograf men go å gla de va både han å ja:-)

Men man blir glad när någon säger var rädd om er de värmer de :-9Sen även goa goa kramar till alla som kommer fram å frågar eller ler gött,även så när vi skulle köpa en jucie hos Jobmeal så får man goa prat och tillå med bli fotade de fränt 🙂 fast jag är fortfarande gamle tokiga glada Maria så jag är mycket tacksam för attt ni kommer fram och är goa mot mig och min familj:-) så alla som ska på www.barnmässan så kom å träffa oss och gärna kramar de gillar ja ju:-) ville bara SÄGA DETTA TACK OCH KRAMAR I MASSOR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Nu är det 100% bokat för vår del! Deltog i en fototävling på barnmässans hemsida och min lille Connor vann ett inträde till mig 😀

  2. emelie g

    Höll på och skratta ihjäl mig (på ett bra sätt) när jag såg måndagens program, när ni va i ishallen. Varje gång det är din och din familjs tur att kliva fram i rutan börjar jag skratta och blir alldeles varm inombords. Du verkar va en fantastisk mamma, och om jag inte redan hade haft en underbar mamma, så skulle jag lätt vilja va din dotter. Det är inte bara eran underbara dialekt jag älskar, utan ni verkar vara helt underbara och härliga allihopa. Tack för att du förgyller måndagkvällarna med ditt goa skratt! =) Varma hälsningar Emelie i grannlandskapet Dalsland.

  3. Conna

    Blir det en ny säsong av Fam. Annorlunda hoppas jag att ni får vara med igen. Ni är så goa och naturliga, hela familjen.

  4. Mamma_mu

    Ni är en underbar familj och när du åkte på isen…min make skrattade så han grät…..inte ofta han gör det!
    Du bjuder ju verkligen på dig själv en sådan supergo familj ni är
    megakramar till er =)

  5. Margaretha

    Vi älskar helt enkelt dig maria och din underbart fina familj! så härliga! 😀

    ha en superdag!
    kram

  6. Fia

    Vem hade trott att ”sven ingvars” kikar på fam. annorlunda. Haha.. Vad härligt.
    Ha en bra dag! 🙂

  7. marie kylén

    Hej goa Maria.
    Är jag hemma och hälsar på och vi åker till säffe o ser dej,ska jag garanterat springa fram o krama om dej o dina goa du har med dej =)=)
    Sola i karlstad heter det ju,jaaa den får följa med till säffle då,för du gör väl hela vardagen med ditt leende o goa skratt =)=)

    Ha det jättebra denna onsdag,och hade jag haft tid och råd skulle jag garanterat åkt till karlstad på mässan,men bor man i gbg blir det en bit..
    Kanske ni får för er i sommar att besöka Liseberg =) för då får vi träffas o kanske åka nått kul med barnen =)
    Kram kram <3