Livet hos familjen wallquist

Måndag 12 Mars 7 :e avsnittet

Hej har haft en go vår dag med en sjukling hemma 🙁 Evelina vaknade i morse med feber och ont i halsen,likblek ,så vi fick tid hos doktorn med henne ,halsen och snabb sänkan såg bra ut:-) men dessvärre så var de protein så de ville skicka odling för hon har haft strul med sina njurar när hon var 7 år så man blir ju lite lätt orolig.Men hon fick panodil och ahar sovit bor de mesta av dagen.

Tjejerna vill ha ut cyklarna idag och de var vi ju tvungen att åka och pumpa sen blev de fart på dom.Ingelie kom med present till Evelina och Matilda för att de hade pysslat om deras lägenhet när dom var till Rammestien 🙂

Till familjens stora gädje så kom Michael och Walle kom hem så de fick se programmet med oss.Ellen var jätte löcklig att hon fick ner Michael i hennes nya leksak :-)de tyckte hon var gör mysigt .Bättre än jul aftan nästan

mars 1443

Mys med brorsan. Men hon orkade tyvärr inte vara med att se oss på tv idag .

Våran stockholms resan som visades idag var underbar och vi hade mysigt alla.Även om de finns dom som tycker ja betedde mig som en fjortis mammaså har vi bra relationer jag och mina barn och de kan prata om allt.Ja tror jag säger som mamma Anna Walhström att de jag som lever i min familj och älskar att vara busig och jag kan skämta om allt med mina barn. Så ja tänker fortsätta vara som jag är och jag vet att de finns  som älskar och hatar mig men jag tar vara på de positiva.

Sen kom de en undran var mitt lilla barnbarn Clas varnär vi badade och killarna hade kill mys men till saken hör så är de ju så att de var inte filmat samtidigt i tid så de hoppas ja ni förstår att han var ju med sin pappa under tiden vi badade för han hade badat med killarna och var sleten när vi tjejer skulle bada.

Ja då hoppas jag vi rett ut de ni undrar över och att ni är nöjda med mitt svar.

Mikael_Persbrandt[1]

DE VAR JU HAN JA HADE HOPPATS ATT FÅ SETT PÅ STUREPLAN 🙂

Ha nu en go kväll från mig idag fanns de inte så mycket att berätta jag blir nog mest ja vet inte vad om ja blir ledsen eller upprörd eller förbannad . Men nu har ja gnällt av mig lite å de va gött jag hoppas ni mina positiva själar inte tog åt er ,men ni får också tycka ja var fjortis men de skiter jai just nu 🙂 ja ÄLSKER ER ÄNDÅ Å DESS VÄRRE SÅ ÄR JA SOM JAG ÄR ÄLSKA MIG ELLER HATA MIG DE UPP TILL ER.

KRAMAR I MASSOR HÖRES I MORGON

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hallådär Maria!
    Har följt alla säsonger av Familjen annorlunda och din familj är Roligast att titta på!! Ni är så sköna och naturligt roliga.
    Fortsätt med det! Kram 😀

  2. Maja

    Det går väl inte att hata dig! Du är ju helt fantastisk! Hela din familj är helt fantastisk och en dag ska jag ha en lika stor och go familj som du. Vilken lycka.

  3. Jessica R

    Hej familjen!
    Jag har följt Familjen Annorlunda alla säsonger och jag tycker att er familj verkar vara fantastisk. Ni har roligt tillsammans och du verkar vara välorganiserad och en riktigt bra mamma 🙂
    Hittade till er blogg idag så kommer att följa er här. Måste säga att Evelina är en bra storasyster och hon verkar väldigt snäll och hjälpsam! Skit i vad folk tycker, jag tycker att ni är sköna som vågar släppa loss och ha roligt! Påminner mycket om mig själv 🙂

    Kram till er alla!

  4. Annelie

    Jag har också en sån relation till mina 6 barn att dom kan prata med mig om vad som helst och vi kan skämta. Klart man får spana på folk å skoja till det, dom som säger nej till det är ju skittråkiga!!

    Ha det så gott!!

  5. mammakarin

    Sån relation har jag med min mamma, o jag hoppas att jag o min dotter kan sitta så om en 10år 😉

    Du är en riktig Supermamma. ♥

  6. Petra

    Läste i en annan blogg ( Fa Anna`s) att nån klagade hur en Citat ” Snart 50-årig morsa kan sitta å kommentera rumpor med sin tonårsdotter” !!! Snart 50???? Närmare 40 ju! Jag kan också kommentera både rumpor & utseende på killar om jag & mina tjejer ä nån stanns. Å ibland önska att man va 20 år yngre, hihi.

  7. Maria

    Du är en härlig mamma och tar dina barn med alvar och glädje.
    Jämför dig aldrig med Anna W bara för du är långt, långt från hennes mamma roll.

    Du är en super bra mamma.

  8. E

    Måste bara säga att ja skratta så mkt åt när din ena son sa något i stil med ” när mamma är 95 kommer hon där med rulatorn och är med barn igen ”
    hahahaha , ni verkar vara en toppen familj!

  9. Jonna

    Ingen kan väl hata dig heller! Jag tycker är fantastiska som bjuder på er som ni gör, det är modigt för tyvärr finns det alltså knäppskallar som ska ha en massa åsikter! Jag tror många mammor drömmer om att kunna ha en sån relation som du och Evelina verkar ha med sina egna döttrar : ) Avundsjuka!! Kram på er

  10. Pebbles

    Jag tyckte det var skit roligt att se när du och din dotter spanade på killar, jag och min mamma brukar också göra det =) Tycker din familj verkar helt underbar och jag ÄLSKAR värmländskan! Man hör så sällan den vackra dialekten på tv.

  11. Petra

    Hej!Jag bara måste säga att du verkar ha en helt underbar och kärleksfull familj:-) Ni verkar helmysiga allihop:-) Ni förgyller verkligen måndagkvällarna!Tack så mycket:-)

  12. Anna

    Jag tycker inte du ska ta åt dig om det är några som klagar på dig. Du är en jättefin mamma och jag tycker det är underbart att du har skaffat så många barn för du kommer sprida det fina som finns i dig genom dem. Så ju fler barn en så bra mamma som du har desto bättre. De kommer säkert att bli lika fina föräldrar som du och din man är.
    Det viktigaste för barn är att vara älskade tror jag, och det märks hur mycket du och din man älskar era barn. Hur man sedan umgås och vad man sedan säger till varandra spelar mindre roll, tror i alla fall jag, så de som klagar över något du sagt eller inte sagt i inslaget hänger upp sig på helt fel saker.

  13. Lilian

    Hej på er goa människor..skrev till dig för en stund sen. men det försvann upp i rymden…Förstår inte varför dom är så negativa folk..vi gillar er skarpt o tycker ni är en så mysig familj..lugna fina barn dom känner sig väldigt älskade märks på dom. Säger att dom haft tur som fått er som föräldrar, Valle o du..Riktigt roligt var det, då ni var på spaning..haharunt Stureplan..synd du inte fick vila ögonen på Persbrant, men det kommer fler tillfällen. Ha en riktigt goer o glader kväll..kramar till er alla

  14. Annelie

    Hej! Åhh Maria! Precis så brukar jag o min dotter sitta och poängsätta rumpor och annat, de e ju görkul så de fortsätter vi allt me. Kram på er

  15. Lykke

    Herregud… vem har sagt att du är som en fjortis???
    Då är jag det med… jag har samma relation och hyss med våra ungar!

  16. Maria

    Det är ju bara kul, klart att man får titta på killar ihop med dottern, det gör jag och dottern här också;) Fast vi har olika smak hon och jag:) Ha det gott!

  17. Malin

    Haha! Ni är ju as roliga! Tänk om man hade en sån rolig mamma! Jag ska bli en sån rolig mamma som dig 😀

  18. Chatarina

    Du och din familj är underbara! Din sköna dialekt och Walles roliga uttryck. Ha det gött i vårvärmen!

  19. Jenny

    Du ska absolut inte ändra på dej!! Du är as härlig!!! 🙂 Ni har en jätte mysig familj,å såklart du ska kolla in killar med din dotter 😉
    Kram!

  20. Kajsa

    Jag måste säga att du verkar vara en så härlig mamma! Jag vet inte om jag har skrattat så mycket under en säsong av familjen annorlunda som nu när ni är med! Bara er dialekt är ju underbar! =) Keep up the good work, och för guds skull, fortsätt att vara er själva!
    Kramar från mig!

  21. Tess

    Tv-program är klippta så alla som vet nåt vet väl att det inte är exakt så som visas 🙂 Sen tyckte jag det verkade som att ni hade kul och ni sa ju inget farligt. Uppenbarligen är det mer ok för killar att påpeka tjejers kroppar än det är för tjejer att göra detsamma, men det tycker jag man ska strunta i. Hur tycker ni att programmet framställer er hittills?

  22. Elin

    Hej Maria! Har upptäckt din blogg efter FA och jag blir ledsen att höra att folk inte kan hålla sina negativa åsikter och tankar för sig själva. Jag tycker ni verkar vara en jättefin familj med starka band till alla era barn, och alla riktigt Goa personer. Så skit i de som påstår att du betedde dig som en fjortis. Roligt måste man få lov att ha och jag håller INTE med dem. Fortsätt att vara så härliga som ni är hela familjen, hoppas vi får fortsätta följa er i FA! Kramar Elin S i Partille

  23. Sandra Nensén

    jag och min sambo höll på att dö av skratt när vi såg er, så otroligt härliga 😀 Och när nån av dom äldsta sa att du skulle komma darrande när du va 95 år och säga att du skulle ha ett till barn så dog vi HAHA.
    Men sen tänkte jag att jag HOPPAS att jag och min dotter kommer ha samma bra relation och ha lika roligt som du och dina barn har.
    Sa även till min gubbe att gud vilke snälla och väluppfostrade barn du har, dom är ju så himla lugna.
    Kram på er.

  24. Harriet

    Vi bara älskar eran familj! Ni är favoriten i alla program. Ni verkar så otroligt mysiga och har sån fin sammanhållning i familjen. Fortsätt vara som ni är, ni är supergoa!!

  25. Idah

    Ni e för Goa, folk som har tid att irritera sig på Er är bara avundsjuka!! Tycker ni e världens mysigaste familj!

  26. Anna

    Ni är fina/sköna/roliga/härliga/mysiga familjen! Jag jobbar sen kväll varannan måndag men dukar upp med fika kl. 00 precis som jag hade gjort till kl.20 om jag hade min lediga kväll och sen är jag dödstrött när pigan väcker mig på morronen:) Tack för att ni förgyller min kväll! Hälsa Walle & dom andra! Kram

  27. Mimmi

    Du och din familj är underbara ♥ Du är absolut ingen fjortis , tycker det är underbart att se din relation till dina barn och du är verkligen en härlig människa med massor av humor 🙂
    Det är så kul att titta på er på tvn !!
    Ha det så gott
    Massor av kramar // MImmi

  28. Marguerite

    Man får vara som man är,när man inte blir som man ska va´ha,hahaha!!!…Var du bara dig själv,Maria!!!…Du är en varm,härlig,generös människa,med massor av humor!!!…Man kan inte gå efter vad andra människor tycker och tänker,då skulle man få vända avigsidan ut och det skulle ändå inte bli bra!!!…Tack för ett fint program,jag tittade också i går!!!…KRAM!!!

  29. Johanna

    Underbart avsnitt 🙂 Älskade när din son sa att du som 95-åring kommer att komma med din rollator och säga att det blir ett syskon till, underbar kärleksfull humor 🙂

    Och du och Evelina på Stureplan, ååh vad ni är GOOA! 🙂 Skrattade till min sambo att jag hade kunnat göra er sällskap och betygsätta lite rumpor jag med 😉

    Kram och tack för att ni förgyller min måndag 🙂 Kram

  30. Therece

    Fjortismamma?
    En ljuvlig mamma!
    Tänk om min mamma o jag kunde vara sådär! Hihi!

    Hoppas jag får en dotter så ska jag och hon sitta o spana massor !;)

    Ni är fantastiska!
    Hoppas att Evelina blir frisk och kry ! Usch för allt vad sjukdom heter!

    Kram !

  31. Renate

    Hahaha då är jag också 14is morsa 🙂 Vi skrattade när vi såg programmet…sa att det hade kunnat vara jag o Martina 🙂
    Man är inte äldre än man gör sig!

  32. IdaCaroline

    Du är ingen fjortismamma! Du har en fin relation till dina barn, och det ser man lång väg 🙂 Lyssna inte på sånt skitsnack. Fortsätt vara precis som ni är, ni är underbara 🙂 Kram!

  33. Atamadis

    Jag sitter med ett stort leende när jag ser er på tv, man kan ju inte annat än att tycka att ni är för härliga!

  34. Linda

    Du och din familj är fantastiska!! Du är en kanon bra mamma! 😀 o verkar ha underbara barn o en härlig gubbe 😀 Kram från karlstad

  35. Emelie

    Hehe jag skrattade gott åt er.. vilken mysig relation ni har du och evelina.. jag tyckte det va mysigt och alla som tycker du e fjortis kan ta sig nån stans.. man ska vara den man är det blir bäst så.. strunt i vad andra tycker.. kram kram

  36. Michaela Lejonberg

    Ni va ju för sköna! Diggar din FBKjacka!! Hejja FBK!
    Du bjuder på dig själv dä ä bra!

    Du en fråga, har ställt samma sak till fam. Wahlström. Har dina barn några allergier/intoleranser?

    Min son är 6 år och har laktosintolerans, som vi inte vet om den förvärrats eller om det är nåt mer som spökar då hans mage är risig till och ifrån sen Lucia! Han är dessutom allergisk mot tomater- Jag tycker att detta är skitjobbigt! Hemma funkar det, men att få folk runtom att fatta och man får förklara vad han kan äta och inte. Eller om man är ute på restaurang då ska man frågasätta va maten innehåller och be om specialkost utan laktos o tomat till han. Råkade ut för en tid sen då vi stannade till p åen hamburgerrestaurang jag intevisste vad deras barnhamburgare innehöll. Jag frågade lite snällt och får till svar: ”Hurså, varför vill du veta?” Tog sååå illa vid mig!! Såå illa svarat av dom!
    Men efter att ha sett era alla ”annorlunda familjer” så har jag funderat på om ni har barn allergier/intoleranser och hur det påverkar övriga familjen.

  37. Svanhild

    Skriver som jag skrev till dig på FB: Jösses snart är väl skratta och njut av livet olagligt oxå! Nä för 17 ni var ju bara i lite större bokstäver så som vi alla är! För om vi alla är lite ärliga så sneglar vi nog alla lite under lugg o betygsätter folk på stan!! KRAM!!

  38. Birgitta

    Vännen! Hoppas tösabiten är piggare i morgon! Inte kul att vara sjuk, när det är så fint väder! Hör du skit i om någon inte tyckte om det dom såg..Fortsätt du, med att vara du..Det räcker långt!
    Kramizzar♥

  39. Anna

    Inte är du som en fjortis heller! Tycker bara ni är så härliga allihopa 😀 och tänk så mysigt att sitta och spana på killar med sin dotter 🙂 Det vill jag oxå göra när min dotter blir stor 🙂

    Kram kram