Livet hos familjen wallquist

Tisdag 21 feb

Hej bloggen

Idag har jag varit hemma å grejar en stund bara jag och Minonna sen kom Alexandra över å töla litte å lö 11.15 hade ja lovat att äta lite lunch med Evelina 🙂

De så mysigt att de kommer fram folk å pratar och kommenterar hur vi är som familj BARA BARA POSITIVA

Sen var ja även en sväng å kollade på gengåvan vad de hade för kul 🙂

Hittade en rosa fin skrivbords lampa till Linns rum 🙂

När de var dax att hämta tjej ligan den  större så var vi ute i solen enstund för Maja var på badhuset och kom inte förrän efter 14.00

Sjöng även i morse för en klasskompis till Linn som fyllde år ,Linn har även tagit eb spruta idag röda hund mässling,påssjukan och jag behövde inte vara med hon ville fixa detta själv,annars kunde hon låna Isabells mamma tyckte hon 🙂

Ellen var med moster Kajsa på hörnan på fika och lek mys.

Har även varit iväg å lämnat plasma idag 🙂

Då ja kommit hem ringde att Ellen och ville hem till sin Mamma:-)

Passade då även på att ta med ett lass ner till Säffle så nu är källarn tom :-)de ju ingen konst när man får Lea,Linn och Moa hjälp med att packa bilen full i grejer så ja kunde hämta hem Ellen.

När vi var på väg ner till Säffle så ringde jag och frågade om Michael kunde komma och hjälpa att bäa upp på vinden i huset 🙂

Till min stora glädje så kommer båda mina söner Michael och Christian för att hjälpa till med sig hade de även Mampe och Sebastian så jag hann inte upp till vinden förrän de packat upp allt:-)

De är så man kan gråta glädje tårar tack alla. Jag blir så varm i hjärtat med alla fins goa ungdomar och barn de finns som är så goa.

Nej nu sk aj gå sova tack alla,för ni finns å sprider sån glädje 🙂

VAR RÄDD OM VARANN OCH ERA MED MÄNNISKOR.

PS.Tycker de synd att ni som skriver undringar eller dåligt om mig och min familj inte kan vara nog raka så man kan skriva mail till er för att svara på era undringar eller eran tro om just oss.så bli då inte ledsna när ni inte får svar från mig kram 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kicki

    Hej vännen !!
    Du/ni utstrålar såå mycket kärlek mot varandra o det är inte ofta man ser. Ditt skratt har förlängt mitt liv o jag blir så glad av att se dig. Fortsätt att vara den du är o lägg inte en massa energi på avundsjuka människor utan lägg den på din familj istället. Ni är helt underbara. TACK för att ni finns… Kramis

  2. Mallla

    Hej! Vill bara säga att jag diggar er familj sten hårt. I ä så goe mot varann:). Älskar stor familjer. Vi ä familje-jour hem, så ibland ä vi stor familj. 🙂 Varmaste KRAM te hele familjen

  3. Linda

    Jag blev så himla glad när jag fick ett mail tillbaka från dig, det värmde:)
    Eran familj är helt underbar och jag önskar att jag skulle ha samma underbara energi som du har…
    Säger som de andra, försök att inte ta åt dig av de elaka o dumma kommentarerna, jag förstår inte varför folk måste hålla på så…
    Du skrev i ett tidigare inlägg att du ville veta lite mer om dina läsare, jag har två små buspojkar på 3 o 6 år, jag pluggar till fritidspedagog på distans och åker till Karlstad lite då och då;)!

    Kram

  4. Therese

    Hej Maria!!

    Tänkte bara fråga dig om dina tankar kring att skaffa barn efter 40, om du vill dela med dig.
    Vi fick en lite ”sladdis” för två år sedan och hon är det bästa som hänt mig:) Men nu tycker jag att det känns mer och mer som att hon kommer att bli ett ”ensambarn” trots sina äldre syskon och det önskar jag henne inte. Vill så gärna försöka få ett syskon till henne, men tvekar då jag fyller just 40 i år och pappan är 49. Glad om du vill berätta:)
    En helt annan sak, det enda jag tycker är synd med din blogg Maria är att du inte använder dig av det svenska skriftspråket, har svårt att läsa på dialekt:( Men det är kanske för att jag är en skånetös;)

  5. Annika

    Hej Maria…..man blir ledsen när okända människor anser sig ha rätten att kritisera vad en människa gör och dennes val i livet och ibland t.o.m gå till personangrepp.

    Internet är ett fantastiskt forum som gör det möjligt för människor att mötas, människor som aldrig annars skulle ha gjort det.

    Anonymiteten gör både gott och ont. Den kan bidra till att en person vågar tala om personliga saker och dela med sig…..men på ont så kan man gömma sig bakom den och faktiskt ofta vara riktigt elak.

    Vi vuxna tycker det är förskräckligt när barn mobbar andra barn. Men det som sker i bloggar….kommentarer etc…är ofta ren och skär hets och mobbning. Man hänvisar till yttrandefrihet och tryckfrihet och anser sig ha rätt att vädra sina åsikter hur som helst utan en tanke på att det kan såra någon.

    Men att stå öga mot öga med personen i fråga, så skulle man inte våga.

    Det är så fruktansvärt illa tycker jag att en del känner att de bara MÅSTE kritisera och klanka ner på en människa, utan att känna den personligen.

    Jag vet att de flesta människor gör vad de anser är bäst utifrån de omständigheter som råder. De flesta människor har ett varmt hjärta och känner omtanke om sina medmänniskor. De flesta har ett samvete och agerar utifrån grundläggande rätt och fel uppfattningen…….MEN så finns det andra människor.

    Allt gott till Dig och familjen. Det är inte lätt som en plätt att skaka av sig elaka kommentarer eller låta de passera utan att känna något……det enda du kan göra är att ställa dig över dem och tänka att de är små människor.

    Kram från Annika Saari

  6. josefine

    Hejhopp! Är en 20årig tjej som bara ääälskar att kolla på familjen annorlunda, speciellt er familj! Så himla goa verkar ni vara hela bunten! Låt inte några elaka kommentarer eller dylikt göra er besvikna och ledsna, det strålar verkligen kärlek om er!

  7. Fiffi

    Dåliga kommentarer är inget att bry sig om. Inget att lägga energin på. Jag tycker ni är helt underbara,ni ska vara just så som ni är och inget annat. Visst är det underbart med hjälpsamma ungdomar, och att de vill hjälpa till är ju just ett bevis på att det finns så mycket kärlek i familjen. go girl

  8. Sara

    Hejsan! Jag vill bara säga att ni e för goa allihop, hjärtliga och mysiga!!! Det är jättekul att se er på tv, för det ni visar är kärlek till varandra!.. 😀 Stor familj har ni, men ni alla verkar såå mysiga=)