Livet hos familjen wallquist

Nu ä de slut på veckan 27/1

Ja idag hade vi lite ledighets tid på morgonen Lea,Linn,Moa och Maja hade fått  vara hemma eftersom vi skulle bli intervjuvade av Värmlands Folkblad 🙂

Hade tur att Walles lastbil skulle på service och Christian ledig dag och Michael med.Evelina hade fått papper som hon skulle göra hemma.Enda som ja led med så var de älskad esonen Ronny som hade kommit i säng ve 8.00 så han kom som en zombi då kände ja mig väldigt dum 🙁 stackars pöjk men han fick åka hem å söva sen de tog inte långe stönna.

När de de var klart så åkte Evelina med Christian till Vålberg och Michael följde med Ronny hem ,tjejligan till skolan och ja ,Minonna och Ellen hem å mysa i soffan.

Walle stack och kollade om hans lastbil va klar på servicen.

Sen när vi satt där å myste i soffan kom Michael å tog med sig Ellen te affären och handlade lite godis 🙂 sen var han kvar så ja kunde hämta hem tjejligan på skolan å Majas kompis som hon skulle ha med sig.

Ja hoppade in å köpte ägg för vi skulle ha fläskpannkaka och plätter te medda idag 🙂

IMAG0202

Möe fläska ska de va i pannkaka 🙂 å många plätter ble de å även hem gjord varm blåbärs sylt blev de till mumma de .

Efter middagen tog tjejligan med sig pappa Walle ut på en promenad i el-ljus spöret,och ja och Minonna tog disken och så skulle ja göra mig klar för att åka till Sjösala fritidsgård där några goa ungdomar hade ett minnes tåg för förintelsens offer ja tog med mig grann killen Kevin di för Evelina va redan där.

IMAG0205

Evelina va fackeltändare 🙂

Fackeltåget gick från sjösala till Åstorpsgården där de fortsätte med ljuständning å mycket fin sång,tal och fika som smakade gör gött 🙂

När ja kom hem så möttes ja av denna vackra syn 🙂

IMAG0207

Pappa tryggt på ena sidan å goa iggel piggel i famnen då kan man möta John blund 🙂

Nu ska ja krypa ner och sova å önskar mina vänner /läsare en go natt söv gött

 

MÅNGA MÅNGA KRAMAR TILL ER 🙂 VA RÄDD OM ER !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.