Hälsa och familj

Building a Successful Eyelash Extension Business: Expert Guidance and Tips from London Lash

Försöker du bygga upp ett fôretag för ögonfransförlängningar och behöver vägledning för att göra den framgångsrik? Oroa dig inte – läs våra förslag i följande artikel för hjälp. London Lash har växt exponentiellt över tiden från att vara ett företag baserat hemma till att bli en omfattande familj med ett stort antal anställda och 50 partners. London Lash fortsätter att erbjuda stöd, omtanke och inspiration samt konstant öppnar dörren för ögonfranstekniker från hela världen genom innovativa produkter och utbildningstjänster som Online Russian Volume Lash Course. Dessa strategier har visat sig vara effektiva för många kända ögonfranstekniker idag för att nå sin verkliga potential.

Det här är vad du bör veta:

 1. Det finns olika typer av ögonfransförlängningar att välja mellan; du bör välja dem baserat på din kunds ögonform eller deras önskade volym och densitet.
 2. Det finns olika böjer att välja mellan och den ideala böjen för att möta din kunds krav bör väljas beroende på deras naturliga fransböj.
 3. Franskartor kan hjälpa dig att snabbt få insikt i detalj om att skapa olika fransförlängningsdesign.
 4. Hur väljer jag en lämplig leverantör? London Lash har exceptionella produkter och blogginlägg som beskriver alla aspekter av fransprodukter och tekniker som du kan vara nyfiken på.
 5. Hur kan du stärka din personliga varumärkning för ditt företag? Följ stegen på London Lash-bloggen för förslag och tips.
 6. Volym är lika viktigt när det gäller lösfransar; rådgör med dina kunder om deras ögonform för att fastställa vilken längd och tjockhet som bäst uppfyller deras behov och sedan skapa kartor och guider för att hjälpa till med önskad fransuppsättning.
 7. Konsultation är lika viktig för att kunna erbjuda utmärkt tjänst; det är viktigt att alltid ha en konversation med dina kunder i 10-20 minuter innan du tar några beslut angående deras behov för att skapa en känsla av lugn och trygghet.
 8. Allergier och reaktioner uppstår ofta på grund av slarv; därför är det nödvändigt att känna till allergiska reaktioner när man arbetar med kemikalier som franslim för att säkerställa framgång med kunder som kan ha allergier eller vara känsliga mot vissa ingredienser eller tjänster.

Varför skapa ditt eget fransmärke?

Är du en ögonfransteknik eller en kreativ individ? Kanske kommer kunder som älskar din franskonst att inspirera dig att starta ditt eget fransmärke; köp fransar från certifierade fransleverantörer som London Lash och du är redo.

Varför? Det finns flera fördelar…

 • Skapa ditt eget fransmärke med en individuell närvaro.
 • Ditt arbete kommer att bli känt globalt genom ögonfranskritiker runt om i världen, och du kan delta i ögonfranstävlingar.
 • Designa fransförlängningar med våra anpassningsbara franskartor!
 • Dina kunder kommer att resa långa vägar för den arbetskvalitet du erbjuder.
 • Bli känd för det varumärke av ögonfransar du designar och tillverkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.