Hälsa och familj

Hur Du Tar Hand Om Ditt Fransset I Sommar

Att göra skönhetsbehandlingar som fransförlängningar kan vara något som intresserar dig, men att höra dina nära vänner diskutera sina problem kan få dig att tveka. Oroa dig inte! På London Lash är vi ett företag med erfarenhet av ögonfransförlängningar, utvecklade av professionella fransstylister.

De råden vi kan ge dig kommer att göra att du känner dig mer självsäker när det gäller att ta hand om dina ögonfransförlängningar i framtiden.

Ögonfransförlängningsbranschen är fortfarande relativt ny, vilket innebär att den fortfarande utvecklas och förändras i en snabb takt! På grund av detta kan råd förändras och myter spridas både bland kunder och fransstylister. Detta innebär att många kunder lämnar salongen utan rätt eftervårdsråd. Till exempel kan de ha fått höra att de inte bör röra sina fransar förrän limmet har torkat, men det finns mer att tänka på.

Franslimmet kan ta upp till 24 timmar att torka. Det betyder att fransarna inte bör komma i kontakt med vatten under de första 24 timmarna för att bindningarna ska kunna härda ordentligt. Vad menas med detta? Undvik att gå till simbassängen under samma dag som behandlingen och var försiktig när du badar eller duschar för att undvika att blöta dina fransar.

Detta kan våra kunder undvika dock. Med hjälp av Superbonder, en produkt som omedelbart härdar limmet och tillåter kunden att blöta fransarna direkt efter behandlingen.

En annan missuppfattning är att du inte bör tvätta dina fransar eftersom det kan leda till att de faller av.

För det första är det normalt att ögonfransförlängningar faller av för sig själva, även om du följer rätt eftervård. Det är den naturliga hårväxtcykeln som kan göra att det är dags för dem att falla av och då tar de förlängningarna med sig.

För att förlänga fransarnas hållbarhet och se till att dina ögon och fransar är rena bör du tvätta dem dagligen med Fransschampo som har specialdesignats för både naturliga fransar och ögonfransförlängningar. London Lash Fransschampo är säkert att använda för att rengöra dina fransar från smuts, oljor och smink som kan påverka hållbarheten negativt.

En sista sak att tänka på är att ju mer du leker med fransarna, desto större är risken att de faller av innan de skall. Genom att dra eller peta på fransarna, eller sova med ansiktet mot kudden, försvagar du limbindningen vilket kan leda till att förlängningarna lossnar.

Se till att boka regelbundna påfyllningsbesök för att hålla ditt frans set fräscht och fullt.

Så där har du det, en snabbguide om hur du håller dina fransar rena och hur du får bättre hållbarhet. Se till att kolla in vår omfattande lista över eftervårds anvisningar för fransförlängningar här. På London Lash är vi stolta över att erbjuda värdefullt utbildningsmaterial! Om du vill ha mer information, se till att besöka vår bloggsektion på vår webbplats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.