Malinlidman

Detta har hänt sedan sist

Godkväll kära läsare!

Det var verkligen inte igår jag satte mig ned och skrev ett inlägg här. Som några vet och som jag hoppas att man förstått är att jag haft fullt upp de senaste månaderna i princip. Mycket har hänt sedan sist med andra ord! Jag har gått från två jobb till ett. Jag är numer tillsvidareanställd på en annan avdelning än den jag satt på till i början utav hösten. Detta har inneburit och innebär fortfarande betydande tid över på helgerna att umgås med min familj, hitta på saker och ladda energi. Sedan i början utav sommaren har jag även börjat unna mig fransförlängning hos världens bästa Tova var tredje vecka. En stund att koppla av och ”mammalyxa” till det rejält. Vi har även skrivit på ett nytt lägenhetskontrakt och flyttar i början av vintern till en mycket större lägenhet. Den ligger så himla bra till också med några få minuters promenad till nya förskolan, affären, jobbet, vattnet och promenadstigarna här där vi bor. Nästa flytt blir till hus som vi skall börja kolla på nästa år.

Vad gäller kärlekslivet så har det mer eller mindre stått stilla sedan uppbrottet i början utav året. Det tog väldigt hårt på mig och jag har sedan dess gått all in med fokus på karriär, träning, familjen och mig själv. Jag har inte varit redo att fokusera på kärlek och känslor. Att jag lärt känna många nya helt fantastiska människor under årets gång är en annan sak. Så många fina minnen och upplevelser som jag får ta med mig från sommaren bland annat, det är nog för mig. Jag har inte heller känt någon stress över att vara singel. Han finns där någonstans. Tills dess har jag ju så mycket jag vill visa för er och berätta om, samarbeten osv!

Håll utkik för kommande inlägg, KRAM. =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.