Malinlidman

Vinn en årsförbrukning av välling!

Detta inlägg skrivs i samarbete med Semper.

Godmorgon söndag! Hoppas att ni alla haft en fin helg. Vi åkte på att bli sjuka redan i onsdags och har varit hemma sedan dess. Idag har vi äntligen båda mått bra och fått i oss tacos samt haft disco för fulla muggar innan läggdags. Tvättmaskinen och torktumlaren har gått på högvarv och ingen är lyckligare än mig över att må bra igen. Nu håller vi tummarna för att hålla oss friska åtminstone i några veckor framöver! =) I och med att sjukdomen varit och härjat hos oss har matlusten inte varit så frånvarande hos både mig samt Izabella. Det har varit så skönt att kunna värma en flaska välling  och se att hon får i sig något. På tal om vällings, sempers underbara välling, så har ni chansen att vinna ett helt års förbrukning av just deras välling! Välling gjord på havre och mjölk från svenska gårdar berikad med järn, kalcium, jod och vitamin D,

Tävlingen sker på instagram och reglerna är enkla! 1. Ta en bild passande för semper välling 2. Publicera bilden i ditt flöde och svara på frågan: vad är det bästa du vet med välling? 3. Använd taggarna #semperbarnmat och #sempervälling. Tävlingen avslutas nu den 15/5 och vinnaren kommer att kontaktas av Semper via DM! LYCKA TILL =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.