Malin Gramer

Första flygturer med bebis

Nu är Leo och jag på väg till flygplatsen, idag ska Leo flyga för första gången (så spännande). Jag ska till Gotland över dagen och Leo får haka på. Han sover så mycket den här ungen (iallafall på nätterna) i morse väckte jag honom vid 05.30 för att amma då hade han sovit sen 22.00 i ett sträck, alltså-WOW! Igår sov han till 10.45 (ammade några gånger på natten dock) så förhoppningsvis sover han sig igenom den här flygningen.

Jag har haft en sådan packångest, det är såååå mycket prylar man måste ha med sig när man har en liten, känns så sjukt onödigt att ha med både vagn och bilbarnstol när jag bara ska vara borta över dagen, men det är ju grejer jag behöver så vad ska man göra. Tog också med mig babybjörn-selet under armen (för att ha på flygplatsen när jag checkat in det andra prylarna). För att riktigt vara på den säkra sidan haha.

Igår var det morsdag, vilket hela familjen kom ihåg (tillskillnad mot födelsedagen…) så jag blev firad med blommor, teckningar och härlig frukost. Härligt.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.