Malin Gramer

Egen mammagrupp

Idag har jag varit ute och rullat barnvagn i solen med Ebba och Katrin. Katrin går en mil varje dag (wooow) för mig var det här den andra promenad på 6 veckor som varat i mer än 15 min (så gissa om jag blev både svettig och lite andfådd?) MEN det var verkligen supermysigt och fantastiskt väder. Vi åt tom lunch ute i solen, Leo skrek tyvärr nästan hela tiden men förutom det och att vi hade ett gäng fåglar som konstant försökte äta av vår mat så var det väldigt härligt. Jag borde verkligen gå ut och gå varje dag (iallafall dom dagarna det är sol haha). 



Fotocred till Ebba. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vad mysigt med vänner som har bebis oxå! Jag har alltid undrat över den där bygeln som sitter över bugaboo vagnarna…? Den som sitter rätt nära suffletten. Varför sitter den där? Har den nån funktion? Är den inte i vägen? Blir det inte svårt att lägga i bebisen?
    Nu vet jag ju inte vilken som är din men har alltid undrat så passade på o fråga om du vet?

    Lyssnar på er podd och tycker den är så härlig. Du och Katrin är min typ av människor! Längtar efter nästa avsnitt redan. Idag va ni i öronen under min barnvagnspromenad. Min minior är 10 mån idag.
    Stort grattis till en fin Leo förresten.
    Kram

    1. Malin Gramer

      Va roligt att du gillar den!!! Japp det är min vagn i mitten och den delen som du menar är till för att bära liggdelen (om man tex som jag inte kan ta upp vagnen till lägenheten). Den går att ta bort så om man tycker att den är i vägen så är det bara att plocka bort dem.
      /Malin