Malin Gramer

Att vara i tid med bebis…

Det här med att försöka vara i tid, eller att komma tidigt när man/jag har en bebis är ju snudd på omöjligt. Nu handlar allt om att vara så lite sen som möjligt. Just nu sitter vi i vårdcentralens väntrum dom har ”öppna tider” mellan 08-11. Jag lyckades komma hit 10.30…. bra ju, tänker ni. Nja både bra och och lite dåligt, med tanke på att planen var att jag skulle kommit hit redan förra måndagen. Men som sagt saker och ting tar sin tid. Men NU är jag här. Ingen av oss är sjuka men jag har fortfarande bortdomnade händer och fingrar, man kan få det under graviditeten men det ska ju försvinna. Om det inte gör det så får man i värsta fall operera. Men jag tror att man kan få någon kortison (?)spruta i handlederna så kan det också bli bättre. Eller rehab kanske, Ja vi får se.

I efm/kväll ska vi på Påskmiddag hos Jessica och hennes familj med hela gänget. KUL! Vi har fått strikta order om att vara där kl 16.00 så om jag satsar på att åka hemifrån vid 14.00 så kanske vi är där till 16.30!? Bra plan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Var har du hittat den fina sköna amnings t-shirten?? 🙂
    Skulle vara kul med lite tips på smningskläder!

    Kram

    1. Malin Gramer

      Tyvärr är det ingen amningstisha utan en helt vanlig T-shirt,jag tycker att det är jättesvårt att hitta amningstoppar. Jag har iof 2 amningslinnen som jag köpt på H&M.
      /Malin