Malin Gramer

Jag har inte tid att föda barn just nu. 

Ingen bebis än så idag jobbade jag sista dagen på NRJ, så man kan säga att jag nu officiellt gått på mammaledighet! GRATTIS till mig. Så ikväll ska min kille och jag bara mysa. Min plan är att bebisen ska komma på Söndag (efter 15.00) för i morgon ska vi hem till Paulina (med familj) för att fira Jessica (som fyller år idag) käka middag och kolla på Mellon med män och barn (det vore rent olägligt om han ville komma ut under denna tillställning, även fast jag vet att både Jessica och Paulina skulle ÄLSKA det, hemmafödsel med Mello-underhållning, kan det bli bättre? ) På söndag så har 7-åringen fotboll och vid 15.00 ska jag lämna honom till sin pappa. Så som ni märker så har jag liksom inte tid att föda barn innan söndag efm! Nu är det bara att hoppas att bebisen håller sig till min plan och inte börjar hitta på egna regler. 

Ikväll ska min kille och jag äntligen ha lite egentid, bara få vara med varandra! Vi har inte haft en barnfri dag/kväll på evigheter, och nu känns  det som att det här är vår sista barnfria kväll EVER (eller iallafall på 16 år haha). 

Så ikväll blir det en härlig middag, tror tom att jag tänker ta mig ett glas bubbel (?) eller? får man det? Vi ska äta ”Säm” min favoriträtt OCH självklart så står det en kladdkaka i ugnen, jag är SJUKT bra på att göra kladdkaka om jag får säga det själv. Sen ska vi kolla på film, fatta en H E L film utan att jag måste sova. Så lovely!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Nyström

    Åh, lycka till med allt och hoppad bebis följer dina planer. Själv är jag i vecka 35 och riskerar tidig förlossning (när som helst med andra ord) men jag planerar att bebisen får komma tidigast om en vecka så vi har hunnit flytta till vårt nyinköpta hus haha.

    Blev lite nyfiken, vad har du för bea recept på kladdkaka? Måste bog baka en själv!!!