Malin Gramer

Slemproppen/vattnet har gått. 

OK VARNING känsliga läsare, läs ej detta. Igår kväll så kändes det dom att något rann ur mig (typ som när man har mens), jag gick på toa och upptäckte att det mycket riktigt kommit någon blodblandad vätska. Någon timme senare när jag gick på toa så var det som att något kom ut, slemmigt/vattnigt och blodigt (Jag googlade bilder på Slempropp men det här var mer)  Sen höll det på sådär hela kvällen och jag vaknade av att det rann ur mig och fick gå toa. I morse var jag uppe vid 05.00 för att jobba på radion och vid två tillfällen under sändningen så var det likadant när jag gick på toa. Så nu vet jag inte riktigt om det är Slemproppen eller kanske en blandning med vatten som börjar sippra. Jag har iallafall pratat med förlossningen och barnmorskan där sa att det har satt igång. M E N det kan ju fortfarande dröja några dagar/vecka.

Min förra förlossning så gick varken slemproppen eller vattnet förens på BB. Då satte allt igång med täta värkar på en gång. Så jag har liksom trott att det ska vara på samma sätt nu, men det är klart att det inte blir… 

Oavsett så är det sjukt spännande!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    I mitt landsting ska förlossningen sättas igång 48 timmar efter attvattnet gått pga infektionsrisk om det inte kommit igång av sig själv. Jag blev igångsatt av den anledning när min son föddes.
    Lycka till iaf, det är nära!!

  2. Tina

    Hej!
    Nu händer de saker ?. Så konstigt att de ej vill ha in dig? När jag mitt vatten gick hemma vid tredje barnet ringde jag mest BB bara för att kolla och berätta vad som hänt. De typ sa du måste in snabbt hit. Så snabbt till BB då infektionsrisken ökar vid vattenavgång visst så jag och bebis i mage fick antibiotika flera ggr. Vet att olika landsting /sjukhus arbetar olika kring detta men sjukt konstigt när vi bor i Sverige. Vill jag inte skrämma upp dig utan mer tipsa dig hur olika de är i vårt lilla land. Kram kram o lycka till

  3. AnneliTirant

    Det är ju en så underbart spännande stund, när allt sätter igång. Så mycket förväntningar, och frågor som man snart, snart ska få svar på. Har fått uppleva det en gång, och hoppas så innerligt att jag får göra det igen.