Malin Gramer

Fläng och Hallonbladste

Igår efter radion så flaxade jag runt som en toka (borde kanske bara vila men det hinns liksom inte riktigt med) Först  lämnade jag in min telefon på lagning (skärmen hade spruckit) medan jag väntade på att den skulle bli klar så åt jag lunch med kille, på vägen tillbaka till telefonbutiken så slank jag in i en hälsokostaffär och köpte Hallonbladste (som tydligenska sätta igång förlossningen (?) sen hämtade jag ut telefonen och åkte till Frihamnen och hämtade bilen som varit på service, sen passade jag på att gå upp på Jarowskij/Zodiak (produktionsbolag som gör en massa Tv-program, bla Paradise Hotel och Bästa Burgaren) där Nicole (och massa andra) jobbar så jag hängde med henne och hälsade på flera andra innan jag åkte till skolan vid 15.00 och hämtade 7-åringen. När vi kom hem käkade vi mellis sen lade vi oss i sängen och kollade på film, så mysigt (och jag drack Hallonbladste). 

Mys med lillebror i magen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Teet är inte till för att sätta igång utan för att hjälpa livmodern att dra ihop sig efter förlossningen! Man har kortare avslag!

  2. Josefine

    Vilken bra podd ni startat du och Katrin!

    Jag drack hallonbladste med alla mina tre i magen och tycker absolut det verkar vara bra för att stärka livmodern och för att det ska kicka igång. Massa lycka till!

    1. Malin Gramer

      Vad glad jag blir att du gillar podden! TACK! Spännande med Hallonblads Te:t, vi får se om det funkar! /Malin