Malin Gramer

Mathem har förändrat mitt liv!




Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR när saker och ting förenklar livet som tex Mathem gör. Vi har beställt från dom i över ett år, så smidigt att handla mat direkt i telefonen (eller på datorn) när man hinner. Använder ni koden GRAMER så får ni FRI FRAKT nästa gång ni handlar hos MatHem.se 

Själv gör jag det nästan alltid när jag ligger i sängen, innan jag ska sova. Det är verkligen perfekt om man inte har bil, eller jobbar oregelbundet eller som förra hösten när jag hade tennisarmbåge och inte kunde bära någonting i stort sätt och nu när jag är gravid, helt ärligt vet inte hur jag skulle orka att bära en massa kassar nu. Fast det absolut bästa är ju när man är bortrest och kan lugnt och utan stress sitta och kolla ut över havet samtidigt som man beställer mat till samma dag som man kommer hem. För finns det något värre än att komma hem och inte ha frukost!? Eller att behöva springa till affären det första man gör. Nä aldrig mer. MatHem.se. har banne mig ökat min livskvalité. Sen älskar jag att dom har ett så stort utbud på ekologiska produkter (försöker i största mån att köpa allt ekologiskt). 


Det här är dom varorna som går mest åt i vårt hushåll, helt plötsligt har våra ungar på 5 och 7 blivit som tonåringar, det går åt ca fyra liter mjölk i veckan, tre rostbröds förpackningar, hur mycket pasta som helst, minst ett paket smör och en ost för att inte tala hur galet mycket ÄGG vi gör av med… på mornarna har vi ägg i smoothie:n, jag vill ha minst ett kokt ägg, min son vill ha scrambled eggs och 5åringen vill ha bananpannkakor. 

Sen ekologiskt tvättmedel för mig är det  ETT MÅSTE, just nu håller jag på att tvätta upp (om och om igen) bebisens alla kläder och filtar och så just nu är jag extra noga med att inte ha några onödiga kemikalier när jag tvättar. 


Idag har 7 åringen fått välja vad vi ska äta till middag, gissa vad det blir (HAHA) 



Så minst en gång i veckan får vi hem vår beställning från MatHem.se, beroende på vilken tid man väljer att få hem sina kassar så kan det kostats mellan 0-69 kr (jag brukar försöka se till att ta samtidigt som dom ändå levererar i området då kostar det ingenting, bra va?)

Jag vill också passa på att tipsa om att mathem har recept på sin hemsida. Jag älskar den här Avokado och banan smoothie med gurkmeja




Mums!!!

Detta är ett samarbete med Mathem

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Knape

    Oh tack bästa för inspirationen. La en order och sparade in frakten som annars var 79 kr för mig. TAck TAck TAcK/