Malin Gramer

Plötsligt händer det…

För att det nu inte ska bli någon förvirring hos dig som läser så måste jag förtydliga detta, jag har inte vunnit på lotto, men i morse hade jag nog ungefär samma lyckokänsla- jag vaknade och kände mig smal. SMAL!!!  Det var en sån skön känsla. Magen har sjunkit ganska mycket vilket gör att jag plötsligt kan andas och känner mig inte lika ”boll-rund”. Men däremot har min förkylning varit överjobbig idag. Jag hoppas så att den är bättre till i morgon, 7-åringen har sportlov och ska vara hemma med mig hela veckan (jag har lovat att det blir kul (?) och i morgon står museum på schemat. Håll tummarna.

Jag har också börjat få jobbiga ilningar i skinkorna och väldigt mycket sammandragningar/värkar, men så är det ju bara 17 dagar till BF.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Om du har mycket hosta så ska du söka dig till en läkare som kan ge dig hostmedicin. Inte lätt att genomgå en förlossning med värsta hostan… jag fick det i slutet av min graviditet och hostade slutade 1 vecka innan förlossning.
    För att inte låta mesig, jag kunde inte andas och jag vaknade såfort jag hostade.

    1. Malin Gramer

      Ja just nu är har jag ingen hosta, men TACK, fattar att det låste vara vedervärdigt med hosta under och framförallt efter förlossning.