Malin Gramer

Kärlek och kräk

Igår var jag och min kille på dejt eftersom han varit borta i 3 veckor och vi har inte haft någon tid för oss själva, så vi passade på att ta en heldag och hänga. Vi började med en BAUTA frukost på mitt favorit ställe Urban Deli (så vi fick ringa och boka ny tid på vår lunch eftersom jag fortfarande satt och frossade frukost  1 timme innan bokad lunch…).  Så vi åkte och köpte ny lampa, lakan och påslakan och en ny madrass till 5 åringens säng (det är en dubbelsäng så vi köpte en lite hårdare till ena sidan så att min kille kan sova där om bebisen håller oss vakna om nätterna). Nu jäklar ska det ”boas”. 


Sen käkade vi lunch men jag måste fått imig nåt fuffens för det slutade med att jag blev helt sjukt illamående och åkte hem och kräktes… huva (men sen mådde jag bra igen). 

Så förutom att dejten slutade i att jag låg dubbelvikt över toaletten så hade vi det himla mysigt. Så glad att han är hemma! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia Svensson

    Hej alla fina <3<3<3
    Tycker detta är en toppensida ☺ ☺ ☺
    Jag vill tipsa er vart jag handlar för att tjäna pengar.
    Min favoritsida som säljer resor, barnartiklar, märkeskläder, inredning, smink m.m är: http://campadre.se/tipsa/7817?utm _source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

    Från dessa sidor handlar du från väldigt många butiker på nätet och får pengarna tillbaka: http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e eller
    https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 eller
    http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

    Här har jag en favvosida till som erbjuder många varierande deals nära dig:
    http://letsdeal.se/r/45051/0
    Hoppas ni hittar någon bra sida att spara pengar genom <3