Malin Gramer

Hemligt projekt och en liten utskällning

Jag är heeeeelt slut!!! Igår var det sista dagen som vikarie på radion, så deppigt. Det har varit fantastiskt roligt, givande och härligt, trots att jag ringklockan ringt 05.00 varje morgon så har jag gått upp med ett leende på läpparna. Så idag fick jag sovmorgon, vaknade av mig själv vid 04.00 somnade om till 06.30 tvingade mig att sova lite till och vaknade sen 08.30 helt groggy. Jag åt frukost hemma sen kom min kompis Anders förbi för en promenad i solen. Sååå underbart kan det inte bara bli vår nu på riktigt? Vi åt lunch ihop (en BRA hälsosam lunch, har nämligen fått lite bastning av min kille att jag inte orkat laga mat nu när han varit bortrest, så jag har bara ätit makaroner med ketchup och ibland har jag lyxat till det med falukorv, kanske inte den bästa näringen för en gravid men heeey orka) sen rusade jag iväg för att jobba med ett än så länge ”hemligt”projekt som jag och Katrin Zytomierska har ihop… låter det spännande? Det är iallafall sjukt kul! Och i morgon tänker jag berätta ALLT för er. 

Nu sitter jag här hemma med en kopp te och en hög med räkningar och papper från försäkringskassan och bara känner hur trött jag blev. Luften bara gick ur mig. Får fixa det här snabbt sen måste jag lägga mig i soffan och kolla nya serien ”Riverdale”. Ska jag vara ärlig så känns det rätt skönt att vara ensam hemma kväll, men jag längtar otroligt mycket efter att familjen ska komma hem i morgon. Det var såååå länge sen vi var alla fyra hemma (och äntligen kommer min kille aka ”kocken” hem så jag kan få i mig lite bra mat haha).



Var tvungen att fota lunchen (rawfood padthai) och visa min kille hur ”duktigt” jag ätit till lunch. Ikväll blir det pasta igen men säg inget till min kille…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.