Malin Gramer

Överraskad med en Babyshower

Igår blev jag så överraskad av mina tjejkompisar, Nicole hade bokat in med mig attvi skulle ses igår, planen var att hon skulle komma över med Thaimat och sen skulle vi ligga i soffan hela kvällen oh kolla på nån härligt romantisk komedi. Så jag sminkade av mig och hoppade i pyjamasbrallorna och gjorde mig ”mysredo” redan vid tresnåret. Nicole kom lite innan 18.00 vi käkade och han kolla en liten stund på filmen innan det började hetsplinga på dörren (ni vet när någon kör 300 pling på ringklockan innan man ens hunnit resa sig ur soffan). 

Jag öppnade dörren och där stod mina tjejer och skrek (typ överraskning eller något, lite oklart). Jag blev så ställd och chockad så att istället för att öppna börja kramas ellee liknande så satte reptilhjärnan in och stämgde dörren mitt framför näsorna på dom. (Haha). Efter typ 2 min hade jag samlat mig och öppnade dörren och släppte in dom. Behöver jag säga att jag blev så glad att jag började grina!? 

Vi hade en sån mysig och rolig kväll! Jag är såååå rörd över hur fint dom ordnat med blöjtårta, presenter, ballonger, bubbel, pizza, lekar och cupcakes med namnförslag  på (bla gamla Paradise deltagares namn samt gamla kunganamn). Vi alla fick ”betta” på när vi tror Benin kommer, vad han väger ovh hur lång ju tror att han kommer att vara. Senfick jag kolla på ett gäng bebisfoton och gissa vilka kändisar  det var, kul! Jag nailade Brad Pitt och Beyonce och Julia Roberts rätt fort, men kunde inte Scarlett Johansen eller Justin Bieber, kul lek!

Jag har världens finaste vänner!

 P.s jag fick också smaka på några olika burkar barnmat (med förbundna ögon) så att jag skulle veta vad det är jag  egentligen matar mitt barn med (sen när han väl börjar äta riktig mat). 

Nu börjar jag känna av att jag gick och lade mig TOLV och gick upp fem… känner mig så trött (men oj va värt det har varit) tror att jag ska föreslå att jag och 7-åringen kollar film i sängen ikväll! 











Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.