Malin Gramer

Graviduppdatering v 34


Jg har precis varit hos barnmorskan, jag är nu inne i v 34, bebisen växer bra (ligger lite över sin kurva) hans hjärtljud lät också superbra och mitt järnvärde är bättre än någonsin, heja mig!!! (Som jag har jobbat att få upp det).

 Jag mår jättebra och känner mig mycket piggare än sist jag var hos barnmorskan (då jag höll på att svimma av utmattning när jag var på stan) jag har inte ont någonstans men sover fortfarande inte speciellt bra (men känner inte direkt att jag behöver mer sömn heller). Det enda jag kan klaga på är att jag får halsbränna lite då och då (mest kvällar) och att jag längtar till att använda mina gamla kläder.

Dock håller jag på att längta ihjäl mig efter bebisen och är supernyfiken på när och hur förlossningen kommer sätta igång och hur det kommer att gå. Förra gången så gick det ju ganska fort. Jag är inte ett dugg nervös inför själva förlossningen, tvärtom jag tycker att förra gången var en av de coolaste upplevelser jag varit med om. Så häftigt vad en kvinnokropp klarar av. Om det är något jag är lite nervös över så är det att vi inte ska hinna in till BB i tid, men det löser sig nog. Tänk att han är här snart!!!

Måste bara köpa säng och skötbädd (?)heter de så, alltså inte bordet utan det mjuka bebisen ligger på?

Ska också hämta ut våra nya superfina Babybjörn bärsele och babysitter som kommit på posten!!! Vagn har vi, ja det var väl allt? Förresten behöver man amningskudde? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trebarnsmamma

    Här är en till som är i samma sits. Höggravid med fyran, förra barnet föddes på 20 minuter. Nu finns rädslan att inte hinna in. Dessutom ligger den här bebisen i säte. Jag är mycket osugen på en sätesförlossning hemma.

  2. Sarah

    Malin, jag hade exakt samma rädsla inför min andra förlossning. Eller snarare, barnmorskorna på förlossningen var oroliga att vi inte skulle hinna in eftersom min första förlossning tog 45 minuter från första värk till barnet var ute. Så vi fick gå kurs hur vi skulle hantera det och prejade hemma med diverse attiraljer och hade blandat in grannar om man var tvungen att abrupt lämna äldre syskonet.

    MEN, sen gick jag 11 dagar över tiden (första föddes på BF) och jag blev tvungen att sättas igång vilket i o f sig kändes skönt. Den andra förlossningen tog tre timmar från första värk till barnet var ute så lite längre tid men så häftigt det är att föda barn!!!